Yolanthe Cabau Beeld © ANP

Yolanthe klaar voor nieuwe liefde: 'Behoefte aan liefde en intimiteit'

2 augustus 2021 19:01

Ze had gehoopt dat ze oud zou worden met Wesley Sneijder (37), maar helaas kwam er in 2019 een einde aan hun huwelijk. Nu - 2,5 jaar later - is Yolanthe Cabau (36) klaar voor een nieuwe man in haar leven, zo vertelt ze in 'Talkies'.

"Ik wil dat als het gebeurt, ik er oprecht klaar voor ben"

Na een lange periode van aan zichzelf werken, is Yolanthe toe aan een nieuw hoofdstuk. "Sinds een paar maanden voel ik voor het eerst de behoefte om samen dingen te ondernemen en te delen. Ik begin nu pas behoefte te krijgen aan liefde en intimiteit", vertelt ze in Talkies. Ze zegt niet op zoek te zijn, maar zou het wel omarmen als het op haar pad komt. "Ik wil dat als het gebeurt, ik er oprecht klaar voor ben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe en Xess gevloerd door corona: 'Bescherm jezelf'

Het hoofdstuk Wesley is wat haar betreft echt gesloten. "Ik heb veel liefde voor Wesley, ik hou van hem, maar niet van zijn gedrag... Ik kan er nog om huilen."

Kinderen

In het interview geeft de moeder van één ook aan dat ze hoopt dat er nog broertjes of zusjes voor Xess bijkomen. "Ik zou nog heel graag kinderen willen. Ik droomde altijd van een groot gezin en dat kan nog steeds. Maar ik weet niet hoe het zal lopen. Ik laat het op me afkomen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe Cabau: 'Veel dingen anders gegaan dan ik had gehoopt'

De actrice hopt momenteel nog tussen Los Angeles, Nederland en Ibiza, maar wil toch haar American Dream achterna gaan. Xess is momenteel 5 jaar oud en moet bijna naar school. "Vanaf zijn zesde is Xess leerplichtig en dan wordt het L.A. Als ik voor mijn acteerwerk even in Nederland moet zijn dan krijgt hij homeschooling."

Yolanthe reageert op verzoeningspoging Wesley Sneijder

01:48

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!