Beeld © ANP

Jaimie Vaes vertrekt uit Nederland: 'Het is tijd voor verandering'

05 augustus 2021 07:10

Na het veelbesproken Ibiza-incident tussen Jaimie Vaes (31) en haar Jorik (26) besluit de realityster om op haar favoriete eiland te blijven. In de nieuwste aflevering van 'Jaimie Vaes: In The Vaes Lane' vertelt ze meer over de beruchte avond en de afstand die ze nu neemt van Nederland en haar vriend.

"Ik ben af en toe nerveus, omdat ik niet weet wat er gaat komen"

Met Lío bij zich en haar beste vriend Koen Kardashian op de eerste de beste vlucht naar Ibiza - of nou ja... de tweede, want hij mist de eerste - heeft Jaimie vlak na het vermeende incident niets anders meer nodig. Ze is van plan om een paar maanden te verblijven in het oude appartement van Paris Hilton op het eiland. Zónder Jorik. 

"Het gaat goed, maar ik neem wat tijd voor mezelf", vertelt ze in de serie. "Ik ben af en toe nerveus, omdat ik niet weet wat er gaat komen. Of dat weggaat, weet ik niet. Maar voor nu is het goed. Ik heb besloten om op Ibiza te blijven met Lío. Ik ben daar supergelukkig, Lío is daar gelukkig. Ik kan me nu geen betere plek wensen dan Ibiza." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaimie Vaes last relatiepauze in: 'Focuspunt is nu ikzelf'

Jaimie heeft een relatiepauze ingelast, nadat het op die bewuste avond uit de hand zou zijn gelopen. Daarover vertelt ze: "De avond zelf was gezellig. Het was een leuke opening, het is alleen niet zo leuk geëindigd voor ons. Ik vind het heel jammer dat heel Nederland kan meegenieten van de minder leuke kant van mijn relatie, maar dat is nu eenmaal de keerzijde van de medaille. Als we nu een break nemen en mensen gaan speculeren, dan is dat maar zo. Het is tijd voor verandering. Daar heb ik nu behoefte aan." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zien: Jaimie Vaes geniet weer volop met vriendinnen op Ibiza

Het huwelijk met de rapper is in ieder geval nog niet van de baan, zo vertelt ze in onderstaande video. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!