Ellen Pompeo als Meredith Grey in 'Grey's Anatomy' Beeld © ABC

Ellen Pompeo overweegt stoppen met acteren na Grey's Anatomy

2 augustus 2021 23:42

Ellen Pompeo (51) acht de kans groot dat het einde van 'Grey's Anatomy' ook het einde van haar acteercarrière betekent. De hoofdrolspeelster van de Amerikaanse ziekenhuisserie denkt dat ze daarna geen zin meer heeft om rollen te spelen.

"Ik heb geen zin om 's avonds tot 23.00 uur in een trailer te wachten tot ik scènes mag draaien en assistenten die op mijn deur kloppen en me vertellen wanneer ik kan lunchen"

Ellen zegt niet dat ze nooit meer in een film of serie zal spelen. "Maar ik heb niet zo veel zin om door te gaan met acteren", zegt ze in de Ladies First With Laura Brown-podcast. "Ik ben veel meer geïnteresseerd in zakelijke dingen. Ik vind het leuker om in bedrijven te investeren en bedrijven op te richten. Dat is een vak dat me leuker lijkt, dat ik mijn brein op een andere manier kan gebruiken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellen Pompeo lijkt einde Grey's Anatomy aan te kondigen

Hoewel de actrice maar weinig andere klussen naast Grey's Anatomy heeft gedaan, heeft ze het acteren naar eigen zeggen wel gezien. "Wachten in je trailer, rondreizen, opnames van het een in Atlanta en van het ander in Vancouver. Ik heb geen zin om 's avonds tot 23.00 uur in een trailer te wachten tot ik scènes mag draaien en assistenten die op mijn deur kloppen en me vertellen wanneer ik kan lunchen. Dat is voor jonge mensen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Man Ellen Pompeo had moeite met seksscènes Grey's Anatomy

Ellen is al sinds de start van de serie in 2005 te zien als dokter Meredith Grey. Onlangs werd bekend dat er sowieso nog een achttiende seizoen van Grey's Anatomy komt.