Nicolette Kluijver en Peter R. de Vries Beeld © Instagram @nicolettekluijver_

Nicolette Kluijver over hechte band met Peter R.: 'Hij gaf me steengoed advies'

3 augustus 2021 13:10

In de nieuwste editie van 'Veronica Superguide' vertelt Nicolette Kluijver (36) openhartig over haar bijzondere band met misdaadjournalist Peter R. de Vries, die vorige maand op 64-jarige leeftijd overleed na een aanslag op zijn leven. "Al zou ik hem midden in de nacht bellen, ik wist dat ik op Peter kon rekenen."

"Hij gaf me steengoed, haast vaderlijk advies"

Nicolette vertelt in het blad dat Peter degene was die ze belde als er iets speelde op gezondheids- of relationeel vlak. "Elke paar weken was er wel even contact. 'Hee Blondie, hoe gaat het met je?' begon hij dan. Vervolgens gaf hij me steengoed, haast vaderlijk advies", zo vertelt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Peter R. de Vriesstraat komt in zijn geboortedorp Aalsmeer: ‘Mooi eerbetoon’

"Peter is een van de mooiste mensen die ik in mijn leven heb ontmoet en wat er met hem is gebeurd, stemt me intens verdrietig", vervolgt ze. Nicolette vertelt tijdens het interview ook nu 'angstiger' te zijn om zich uit te spreken. "Bij Boulevard sprak ik vaak met Peter over gevaar voelen, bang zijn. 'Rijd je weleens zonder gordel? Dat is veel gevaarlijker', antwoordde hij als ik hem vroeg of hij nooit bang was voor gevaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Mannen stonden klaar om Peter R. de Vries te filmen na aanslag'

Op 22 juli werd er in theater Carré afscheid genomen van Peter R. Ook veel bekende Nederlanders waren uitgenodigd om de uitvaart bij te wonen. Zij waren zeer geraakt door het indrukwekkende afscheid.

BN'ers ontroerd door indrukwekkende uitvaart Peter R. de Vries

07:28

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!