Beeld © Instagram @hugokennis

Hugo Kennis gaat ervoor: 'Ik flirtte met alle gasten van 5 Uur Live'

3 augustus 2021 14:46

Ken ik jou niet ergens van? TV-kok Hugo Kennis (35) schudde de ene na de andere flirterige opmerking uit zijn mouw tijdens de opnames van '5 Uur Live', zo vertelt hij nu in 'De Beste Vrienden Podcast'.

"Dat was een beetje gênant"

Hugo Kennis presenteert de podcast samen met zijn beste vriend Thomas Cammaert. Hierin vragen ze andere BFF's, zoals Patrick Martens en Emiel Brinkhuis, het spreekwoordelijke hemd van het lijf. Maar ondertussen komen we ook van alles over de presentatoren zelf te weten. Zo verklapt de televisiekok in de laatste aflevering: "Ik flirt met alle gasten van 5 Uur Live. Van Rob Jetten tot aan..." Hij wordt onderbroken door Patrick: "Dat was een beetje gênant." Hugo: "Dat vind ik wel fair."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hugo Kennis en verloofde Sander uit elkaar: 'Verdrietig nieuws'

De Vlaamse acteur Pieter Embrechts was evenmin veilig voor de flirterige trekjes van Hugo. "Volgens mij heb ik zelfs tegen hem gezegd in de uitzending: wat ben jij knap, of zoiets", blikt de kok terug op hun ontmoeting. "Het was een beetje gekkig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

35-jarige Hugo Kennis onthult: 'Meer dan 400 bedpartners'

Het is de tweede podcast-onthulling van Hugo Kennis in korte tijd. In een vorige aflevering gaf hij namelijk nog aan dat hij met 400 mannen het bed had gedeeld. In deze aflevering vraagt hij Patrick Martens naar zijn aantal bedpartners en dat blijken er toch nét iets minder: 45.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hugo Kennis open over dipje in relatie: 'Hoop dat we eruit komen'

Een aantal weken geleden bracht Hugo het verdrietige nieuws naar buiten dat hij en zijn verloofde Sander er na een relatie van 6,5 jaar een punt achter hebben gezet. 'Het verbreken van een relatie is natuurlijk altijd verdrietig en dat is bij ons zeker niet anders', zei hij daarover.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!