Pauline Wingelaar Beeld © Videoland

Pauline op babybezoek bij Gooische moeder Leslie: ‘Zó lief!’

03 augustus 2021 16:25

Echte Gooische moeder Leslie Keijzer (30) heeft eind juni haar tweede zoontje mogen verwelkomen en dan mag een babybezoek van vriendin Pauline Wingelaar (34) natuurlijk niet ontbreken. Pauline mocht maandag voor het eerst de kleine Manuel in haar armen sluiten en plaatste een foto van het zoete moment op Instagram.

Op de foto is te zien hoe Pauline op de bank zit samen met Leslie en Manuel. 'Vandaag mocht ik eindelijk mijn kleine, grote vriendje Manuel ontmoeten en plat knuffelen', zo schrijft ze bij de foto. 'Op slag verliefd! En ongelofelijk trots op jou Les, mama van twee zonen. Ik gaf hem bijna niet meer terug hoor. Zó lief!'

Lesley was duidelijk erg blij met het bezoek van haar vriendin en reageert met 'Love you bestie' op de post. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pauline Wingelaar neemt afscheid van oude huis

Manuel is geboren op 29 juni en is het tweede kindje van Lesley en haar vriend Govinda. De twee hebben al een zoontje genaamd Moises. Lesley liet eerder weten dat ze een voorspoedige bevalling heeft gehad. "De bevalling ging plotseling heel erg snel. Binnen drie uurtjes was Manuel bij ons. Manuel is thuis geboren. De vorige bevalling lag ik drie dagen in het ziekenhuis, dus ik ben heel erg blij dat dat dit keer niet zo is. Moises is grote broer en hij vindt het helemaal leuk om de fles aan zijn kleine broertje te geven."

Pauline maakt er geen geheim van dat zij ook graag nog een kindje zou willen, en inmiddels is die wens uitgekomen! Pauline laat vandaag haar volgers weten in verwachting te zijn!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Aran op babybezoek bij Pauline Wingelaar

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!