Maxime Meiland en dochter Claire Beeld © ANP

Maxime Meiland: 'Zonder vriend was ik ook voor een baby gegaan’

05 augustus 2021 07:11

Hoewel de vader van de kleine Claire (4) de benen nam toen hij erachter kwam dat Maxime in verwachting was, weet de hoogzwangere Meiland-telg (25) dat het tussen haar en haar vriend Leroy Molkenboer (30) goed zit. Al had ze ook zonder hem nog een tweede kindje genomen, zo vertelt ze in 'Beau Monde'.

"Ik ben echt van mening dat een kind veel specialer is dan een relatie"

"Als ik Lee (Leroy red.) niet had gevonden, dan was het ook best geweest. Ik kan het prima alleen rooien", vertelt Maxime over haar kinderwens in het tijdschrift. En dat is ook goed in deze tijd, vindt ze. Wel geeft de realityster toe dat het steeds lastiger is om iemand te vinden die bij je past, omdat 'alles online gaat'.

"Daardoor zijn veel vrouwen die na hun 30ste single blijven een beetje in paniek. Dat is logisch, want dan komt de kinderwens en zij blijven kinderloos, omdat ze geen geschikte kerel vinden. Ik vind dat zo jammer, want ik ben echt van mening dat een kind veel specialer is dan een relatie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mislukte kledinglijn kostte Maxime Meiland meer dan halve ton

Ze raadt het dan ook iedereen aan om in je eentje een kind te krijgen. "Absoluut", stelt ze. "Als ik Leroy niet had ontmoet, dan had ik dat ook gedaan, honderd procent. Via een donor of misschien met een gay stel. Vrouwen stellen zich vaak veel te afwachtend op. Dat is zonde."

En wachten komt zeker niet voor in het woordenboek van de zwangere Maxime, die pas één jaar samen is met haar vriend Leroy. Vanwaar de haast voor een tweede? "Veel mensen zeggen: 'We wachten met kinderen, want het komt nu niet uit.' Maar het komt eigenlijk nooit uit, er is altijd wel iets", zegt de aanstaande moeder van twee. "Ik vind het belangrijk dat er geen té groot leeftijdsverschil tussen Claire en de baby zit en Leroy is ook al 30. Dat is een leeftijd waarop je toch wel aan kinderen begint. Het voelt ook gewoon goed. Hij is de man bij wie ik altijd blijf. Althans, dat hoop ik natuurlijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland verrast Leroy met speciaal verjaardagscadeau

Het hele interview met Maxime, die in september is uitgerekend, is nu te lezen in Beau Monde. Meer over haar zwangerschap zie je in onderstaande video:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!