John Corbett Beeld © Getty Images

Sex and the City-acteur John Corbett in het geheim getrouwd

4 augustus 2021 02:33

John Corbett (60), bij het grote publiek vooral bekend door zijn rol als Aidan Shaw uit'Sex & The City', is afgelopen kerst in het diepste geheim getrouwd met actrice Bo Derek (64), met wie hij al 20 jaar een relatie heeft. En omdat sommigen niet eens wisten dat de twee samen waren, komt dit nieuws behoorlijk uit de lucht vallen in showbizzland. De acteur vertelde over zijn huwelijk in een interview met het Amerikaanse programma 'The Talk'.

"Onze families en vrienden wisten het, maar dit is pas de eerste keer dat een van ons twee hier openlijk over spreekt"

"We zijn nogal privé wat betreft onze relatie, dus we hebben ons huwelijk niet aan de grote klok gehangen. Onze families en vrienden wisten het, maar dit is pas de eerste keer dat een van ons twee hier openlijk over spreekt. Eigenlijk hebben we tot nu toe ook geen aanleiding gezien om het eerder te melden, maar beter laat dan nooit," aldus de acteur.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Sex and the City-revival nu al verlengd voor tweede seizoen'

Hij vervolgt: "We zijn al 20 jaar samen en wilden graag iets positiefs uit het rampjaar 2020 halen. Daarom besloten we op de valreep van dat jaar met elkaar te trouwen. Het is niet zo dat we per se een boterbriefje nodig hadden om onze relatie te bevestigen, maar het voelde nu gewoon juist."

John en Bo werden aan elkaar gekoppeld door een collega, die een date voor John zocht om mee te nemen naar een Oscar-feestje. Vervolgens stond de beroemde actrice ineens voor zijn neus, die wereldfaam kreeg door haar iconische optreden in de film 10.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-vrouw van Mr. Big te zien in SATC-revival

"Ik had al 5 jaar geen date meer gehad, maar vond hem meteen leuk. Het zat gewoon goed, dat zagen mijn vrienden ook. We houden nog steeds elkaars hand vast en geven wekelijks barbecues voor onze vrienden," aldus Bo. John voegt daaraan toe: "Ze lacht nog steeds om mijn grappen, die ze al honderden keren heeft gehoord. We vinden het fijn om samen te zijn. Ik voel me gewoon niet compleet zonder haar."

Binnenkort keert Sex and the City terug met een groot deel van de oorspronkelijke cast. Een uitgelekt script zou een grote spoiler bevatten. Meer daarover zie je in onderstaande video:

'Uitgelekt script Sex and The City bevat grote spoiler'

03:30
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook deze vier Sex and the City-acteurs te zien in reboot

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!