Beeld © Instagram @gordonheuckeroth

Goed vertoeven: Gordon viert vakantie in trouwvilla Sylvie Meis

4 augustus 2021 11:45

Zijn villa in Blaricum is verkocht en het afscheidsfeest voor zijn vertrek naar Dubai is al gevierd, maar voor het zover is, is Gordon (53) eerst nog even op vakantie. En wel op een heel bijzondere plek.

"La vita è bella!"

'La vita è bella!', schrijft Gordon in zijn beste Italiaans bij een vakantiekiekje. Goor dobbert heerlijk in het zwembad van Villa Cora, de plek waar Sylvie Meis (43) vorig jaar in het huwelijksbootje stapte met Niclas Castello.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De échte (en pijnlijke) reden waarom Gordon naar Dubai vertrekt

In september vorig jaar waren alle ogen gericht op de Italiaanse sprookjesvilla. Het was maar liefst vier dagen feest in het luxe hotel. De dagen voor de huwelijksvoltrekking trakteerde La Meis de toegestroomde paparazzi al op een paar kiekjes bij het zwembad en buiten de poort.

Waar Sylvie er in 2005 voor kiest om in de Laurentiuskerk in Heemskerk in het huwelijksbootje te stappen, kiest ze voor haar tweede huwelijk voor Villa Cora in Florence. Een 5-sterren hotel dat van alle gemakken voorzien is: een zwembad, een spiegelzaal en een indoor spa. De prijzen van de kamers beginnen al bij zo'n 500 euro per nacht, maar voor de grotere suites tel je zo een paar duizend euro neer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon nog één keer helemaal los voor hij naar Dubai verhuist

Sylvie blikte zelf onlangs ook nog eens terug op haar sprookjeshuwelijk, maar dan wel in haar bruidsjurk.

Sylvie Meis trekt bruidsjurk aan om terug te blikken op huwelijk

02:07

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!