Barbara Sloesen Beeld © ANP

Barbara Sloesen schaamde zich vroeger voor haar grote cupmaat

4 augustus 2021 15:50

Volgens Barbara Sloesen (33) wordt er gedacht dat acteurs van alles durven, maar haar ervaring is dat ze vrij onzeker zijn. In lingerie poseren is dan ook niet iets wat ze zomaar ‘eventjes’ doet. Toch maakte ze voor ‘Beau Monde’ een uitzondering en vertelde daarbij openhartig over haar onzekerheden.

"Dit is wat het is en dat mag gezien worden"

"Op camera durf ik meer, ook meer van mijn lichaam te laten zien", vertelt Barbara in het blad over haar ‘fuck it’-mentaliteit. Volgens de Zwaar Verliefd-ster kan ze zich dan verschuilen achter het personage dat ze speelt. Maar zichzelf blootgeven als Barbara, dat was nieuw voor haar.

Volgens de 33-jarige stamt die onzekerheid uit haar puberteit, toen op haar 15e haar borsten ineens begonnen te groeien. "Voor ik het wist werd dit later cup F. Alle meisjes van school vergeleken hun borsten en ik vond dat met mijn grote cup wel heftig", aldus Barbara.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Barbara Sloesen wordt ongemakkelijk van haar nieuwe film

Ze vervolgt: "Vriendinnen waren bij het horen van mijn maat altijd verbaasd: ‘Dat kan helemaal niet!’ Ja, ik wist ze goed te verbloemen." Zo droeg de actrice ‘extreem grote kleding’ en de broeken en shirts van haar broer.

Nu weet ze dat ze haar zelfbeeld niet af moet langen hangen van de mening van anderen. "Er zullen altijd mensen zijn die de een mooier of de ander knapper vinden... Het gaat erom hoe we naar onszelf kijken (…) Dit is wat het is en dat mag gezien worden. Tegenwoordig gaan ‘de meiden’ soms zelfs op stap, wanneer ik een laag decolleté draag. Uiteraard in een mooie beha, liefst van kant."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Barbara Sloesen pakt hoofdrol in film Kwestie van geduld

Het tweede deel van Zwaar Verliefd is sinds kort te zien in de bioscoop, maar de actrice hint nu al op een derde deel:

Romcomroyalty Jim Bakkum en Barbara Sloesen hinten op Zwaar Verliefd 3

02:03

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!