Beeld © Love Is Blind: After the Altar

Damian en Giannina uit Love is Blind nu écht uit elkaar

05 augustus 2021 15:37

De opvliegende Giannina stormde er letterlijk vandoor toen ze in 'Love is Blind' keihard gedumpt werd door Damian. Tot ieders verbazing maakten de exen even later bekend hun liefde toch nog een kans te geven. Maar na twee jaar ups en downs hebben ze besloten definitief uit elkaar te gaan.

"Ik ben officieel single"

In de extra reünie-afleveringen die onlangs verschenen bij Netflix genaamd Love Is Blind: After the Altar, zagen we al hoe de twee (wederom) de nodige problemen hadden. De onrustroker was ditmaal Too Hot to Handle-ster Francesca, met wie Damian een tijdje geleden innig gespot werd. De uitgelekte kiekjes zorgde al voor de nodige dosis drama tussen de tortelduifjes, maar toen hij haar besloot mee te nemen naar een Love is Blind-feestje was voor Gigi de maat vol.

"Ik ben officieel single. Ik en Damian zijn al een paar maanden niet meer aan het daten", vertelt ze aan E! over hun break-up. "Ik ben verder gegaan en voel me echt heel goed. Ik ben absoluut op een heel goede plek in mijn leven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jessica van Love Is Blind: 'Mark ging tijdens verloving vreemd'

Voor het eerst in drie jaar heeft de realityster het gevoel dat ze haar leven niet meer privé hoeft te houden: "We waren gewoon in de war over alles. Ik probeerde er nog steeds achter te komen hoe mijn leven eruit zou zien zonder hem. Het is lang geleden, maar ik voel me echt goed. Ik heb het allemaal verwerkt. Het is goed zo."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze zagen we niet aankomen: Mark uit Love Is Blind wordt vader

In De Bachelor gaan ook singles op zoek naar de liefde. In Vrijgezellig blikken ze terug op hun avontuur. Bekijk de aflevering met Maxime en Femke hieronder. Alle afleveringen van Vrijgezellig vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!