Beeld © Instagram @qtrustfull

Quinty herenigd met Loretta: ‘Als vanouds weer gezellig’

05 augustus 2021 22:17

Quinty Trustfull (49) liet eerder al weten dat ze dolblij is dat haar goede vriendin Loretta Schrijver (65) na een lange ziekenhuisopname weer thuis is. Donderdag hebben de twee haar thuiskomst even goed kunnen vieren met een lekkere lunch op het terras, zo blijkt uit een foto op Quinty’s Instagram.

"Zo dierbaar!"

Op de foto is te zien hoe een stralende Loretta en Quinty genieten van een lekkere maaltijd. 'Als vanouds weer gezellig samen op het terras. Love mijn lieve sterke vriendin en ik koester onze vriendschap. Zo dierbaar', zo schrijft Quinty bij het kiekje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Quinty had veel verdriet om zieke vriendin Loretta Schrijver

Quinty en Loretta zijn al jaren de gezichten van Koffietijd. Naast dat ze het programma presenteren, zijn ze ook in het echte leven goede vriendinnen. Quinty liet onlangs dan ook weten dat zich erg druk heeft gemaakt toen ze hoorde dat er beginnende darmkanker bij Loretta was geconstateerd. "Ik was er wel heel verdrietig onder. Ik hou echt van die vrouw", zo vertelde ze aan Shownieuws

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Loretta Schrijver mag ziekenhuis morgen na zes weken verlaten

Loretta ging onder het mes en moest maar liefst zes weken in het ziekenhuis doorbrengen, mede door een complicatie die ze opliep. Gelukkig mocht ze eind juni weer terug naar huis. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!