Justin Bieber hekelt media om gebruik ‘ongezonde’ foto’s

06 augustus 2021 02:31

Justin Bieber (27) is absoluut niet blij met het feit dat dat de media regelmatig oude foto’s van hem plaatsen, waarbij hij er niet op z’n best uitziet. Volgens de popster lijkt het hierdoor alsof het niet goed met hem gaat, terwijl dat juist wél het geval is.

"Er zijn honderden foto's van me gemaakt door de jaren heen en steeds zie ik dezelfde terugkeren online of in de bladen. Dat zijn vaak beelden uit de tijd dat ik vocht tegen de ziekte van Lyme. Toen die foto's werden gemaakt werd er gesuggereerd dat ik aan de crystal meth zat, omdat ik een bleek koppie had en wat was afgevallen. Ontzettend vervelend natuurlijk als je daadwerkelijk iets onder de leden hebt. Daarom vind ik het niet oké dat die foto's steeds opnieuw gebruikt worden", aldus Justin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Bieber en Ariane Grande halen 3,5 miljoen op voor goede doel

Toch ligt het niet zo simpel als Justin zegt. Vrijwel alle media maken namelijk gebruik van een fotopersbureau, dat verschillende beelden in hun beeldbank heeft staan. Omdat Justin de afgelopen jaren nauwelijks tot niet aanwezig is geweest bij rode loper evenementen of fotografen zelf de mogelijkheid bood om nieuwe shots te maken, moeten de media het doen met dat wat er voor handen is en dan wordt vaak voor het, tot dan toe, meest recente beeld gekozen.

Gelukkig heeft Justin ook genoeg redenen om wél blij te zijn. Zoals zijn vrouw Hailey:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Justin Bieber: 'Ben ontzettend trots op Simone Biles'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!