Jennifer Aniston verdedigt keuze om bepaalde vrienden niet te zien

06 augustus 2021 04:30

Nadat Jennifer Aniston (52) eerder deze week bekend maakte dat ze sommige vrienden niet meer ziet omdat die zich niet hebben laten vaccineren tegen het coronavirus, heeft de actrice nu gereageerd op het commentaar dat ze daar vervolgens op kreeg. Jennifer reageert in haar Instagram Stories op een vraag van een volger.

"Geen geduld meer voor"

"Als zij volledig beschermd is, dan is ze toch beschermd? Waarom moet ze zich dan druk maken om ongevaccineerden om zich heen", zo vraagt de fan zich af. Jennifer legt echter uit dat het niet zo simpel ligt. "Wanneer je de variant oploopt, kun je die nog steeds aan mij geven. Ik word misschien wel een beetje ziek, maar hoef niet in een ziekenhuis opgenomen te worden of het risico te lopen te overlijden. Maar ik kan het wél doorgeven aan iemand die niet gevaccineerd is en wellicht onderliggende medische verschijnselen heeft. Daarmee zet ik hun leven op het spel en dat is waarom ik me hier druk om maak. We moeten niet alleen aan onszelf denken maar ook aan anderen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Aniston verbreekt vriendschap met anti-vaxxers: 'Morele plicht'

Jennifer liet in een interview met InStyle weten 'klaar te zijn met anti-vaxxers'. "Er is nog steeds een grote groep die gelooft die complottheorieën of propaganda. Mensen die niet vertrouwen op ervaren wetenschappers. Ik heb daar geen geduld meer voor."

Jennifer is overigens niet de enige Hollywoodster die zich hard maakt voor het vaccineren:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Aniston: 'Nog steeds bevriend met ex Brad Pitt'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!