Beeld © ANP

Marc-Marie Huijbregts aangevallen op straat: 'Supergeschrokken'

6 augustus 2021 14:22

Marc-Marie Huijbregts (56) heeft een nogal bewogen ochtend achter de rug. In een video op Instagram laat hij weten dat hij vanochtend op straat is aangevallen door een vrouw en door haar is geslagen. De cabaretier zegt dringend op zoek te zijn naar een meisje dat hem na afloop nog heeft geholpen.

"Ze slaat mij ineens keihard midden in mijn gezicht"

In de video is Marc-Marie te zien met zijn podcastcollega Aaf Brandt Corstius. De cabaretier is nog duidelijk in shock van wat er die ochtend is gebeurd. "Ik reed op de gracht op de fiets en er was een auto die naast mij reed, heel langzaam", begint hij zijn verhaal. "Dus ik reed gewoon langs ze en toen kwamen ze een beetje langs mijn kant, dus ik belde even om te zeggen: let op, ik ben hier."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tim Hofman reageert op sneer Marc-Marie Huijbregts: 'Geen messiascomplex'

Volgens Marc-Marie lieten de man en vrouw in de auto merken dat ze er niet van waren gediend dat hij belde. "Dus ik stopte op mijn fiets en die vrouw ook en volgens mij was ze een kogelstoter, want ze slaat mij ineens keihard midden in mijn gezicht." De cabaretier vertelt dat de man van de vrouw er meteen bij kwam staan en dat de twee vervolgens allerlei scheldwoorden naar hem slingerden die te maken hebben met het feit dat hij homo is: "Ik ben er supergeschrokken van."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marc-Marie: 'Ik word genegeerd bij Dit Was Het Nieuws'

Marc-Marie is van plan om aangifte te doen, maar is nog wel op zoek naar een meisje dat getuige was van de ruzie. "Er was een heel lief meisje dat had alles gezien, maar ik ben helemaal vergeten haar contactgegevens te vragen."

Op zijn Twitter bedankt de cabaretier zijn volgers voor alle steunbetuigingen die hij heeft gekregen. Ook laat hij weten dat het inmiddels goed met hem gaat en dat hij graag wil ophelderen dat het geen 'homofobe aanval' was. "Er werd natuurlijk uiteindelijk 'vieze homo' geroepen maar het echtpaar viel me niet aan omdat ik homo was maar vanwege mijn fietsbel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marc-Marie Huijbregts laat Eva Jinek blozen na te diep decolleté

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!