Beeld © MTV/Videoland

Dekhengst Harrie Snijders hint op deelname aan Expeditie Robinson

06 augustus 2021 15:15

Het is elk seizoen weer een flinke klus voor de programmamakers van 'Expeditie Robinson' om een gemêleerde groep samen te stellen die 'ja' zegt tegen het uitdagende avontuur op een onbewoond eiland. Wie weet doet aan het nieuwe seizoen - dat op 29 augustus van start gaat - een wel heel spraakmakende gast mee. Harrie Snijders, bekend van 'Ex On The Beach: Double Dutch', beweert namelijk dat hij meedoet.

Verklappen dat je meedoet aan Expeditie Robinson is absoluut uit den boze als je nog geen groen licht hebt gekregen vanuit het programma. En laten we eerlijk zijn: de zelfbenoemde dekhengst zegt wel vaker wat. Zo heeft hij eerder gezegd dat hij terugkeert in een nieuw seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch: een leugen om in de publiciteit te komen. Toch kan het zomaar zijn dat de favoriete realityster van menig televisiekijker gevraagd is voor het avontuur in Kroatië, waar het programma dit jaar is opgenomen. 

Als een vrouw hem in onderstaande video vraagt aan welk programma hij meedoet, antwoordt Harrie als volgt. Hij lijkt zich er niet van bewust dat er op dat moment gefilmd wordt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Op déze datum keert Expeditie Robinson terug op televisie

Fans van het survivalprogramma vol bekende Nederlanders hebben er vanwege de coronacrisis lang op moeten wachten, maar het is bijna zover: aan het einde van deze maand is het 21ste seizoen te zien op RTL 4. Dit seizoen wordt aan elkaar gepraat door Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels en is dus 'gewoon' opgenomen in Europa in plaats van Azië.

De bekende kandidaten gaan opnieuw een bikkelharde strijd met elkaar én de natuurelementen aan. Naast de fysieke proeven en het overleven zonder luxe zijn list en bedrog uiteraard ook weer onderdeel van Expeditie Robinson. Wie de kandidaten zijn, wordt binnenkort pas bekendgemaakt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deelnemers nieuw seizoen Expeditie Robinson trotseren 'gruwelijke kou'

RTL Boulevard sprak eerder al met de presentatoren over het gloednieuwe seizoen van het programma.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!