Beeld © Instagram @olcay

Kinderen geen issue meer voor Olcay: 'Denk niet dat ik moeder word'

7 augustus 2021 12:02

Olcay Gulsen (41) heeft er vrede mee dat ze waarschijnlijk nooit kinderen krijgt. In gesprek met 'De Telegraaf' vertelt ze dat het onderwerp kinderen inmiddels geen issue meer is voor haar.

"Zeker nu ik een relatie heb met een man die er van zichzelf al drie heeft"

Naar eigen zeggen liep Olcay lang rond met de vraag of ze kinderen zou krijgen en zo ja, hoeveel. Nu heeft ze zich erbij neergelegd dat dit waarschijnlijk niet meer gaat gebeuren. "Ik denk niet dat ik nog moeder ga worden", zegt ze. "Zeker nu ik een relatie heb met een man die er van zichzelf al drie heeft."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay: 'Niet meteen punt achter onze relatie na slippertje van Ruud'

Iedere twee weken zijn de kids van Ruud - Toy Travis, Johnny en Teddy - bij hen op bezoek in hun woning in Amsterdam. "Ik ga dan heel losjes met hen om. Mij bemoeien met de opvoeding is namelijk niet mijn taak. Ik geniet ontzettend van de dagen dat ze er zijn, maar net zo goed van de vrijheden die ik daarnaast voor mezelf heb."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay hint gekscherend naar Ruud over huwelijksaanzoek

In hetzelfde interview vertelt Olcay dat ze er best over wil praten als Ruud een slippertje begaat. Waar ze in het verleden haar geliefde aan de kant schoof als zij of hij vreemdging, denkt de modeontwerpster dat ze er nu anders mee om zou gaan. 

"Ik zit er natuurlijk niet op te wachten dat Ruud het op een dag doet, maar is dat wel het geval, dan denk ik dat erover te praten valt. Dat soort dingen gebeuren in het leven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay blij met vooruitgang gezondheid Ruud de Wild: 'Bijna zo goed als nieuw'

Hoewel de ziekte van Ruud het koppel ongetwijfeld sterker heeft gemaakt, kennen ook zij hun dagelijkse strubbelingen. Daar vertellen ze meer over in onderstaande video.

Olcay en Ruud vinden samenwonen 'een relatietest'

02:24

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!