Selena Gomez Beeld © Getty Images

Selena Gomez had als kindster geen idee wat ze deed

07 augustus 2021 03:43

Selena Gomez (29) heeft voor het eerst in bijna tien jaar weer een televisierol te pakken en dat voelt als volwassene heel anders dan toen ze een tiener was. "Ik was heel jong toen Disney de teugels in handen kreeg in mijn leven, dus ik had geen idee wat ik deed", zei ze vrijdag tijdens de persdag van streamingservice Hulu over haar tijd als kindster.

"Ik was heel jong toen Disney de teugels in handen kreeg in mijn leven, dus ik had geen idee wat ik deed"

De 29-jarige is binnenkort samen met Steve Martin en Martin Short te zien in Only Murders in the Building. In de comedy, die in Nederland eind van de maand uitkomt op Disney+, probeert het trio een moord op te lossen die plaats heeft gevonden in het gebouw waarin ze alle drie wonen.

In de serie speelt Selena iemand van haar eigen leeftijd, wat volgens de zangeres en actrice nog niet vaak is gebeurd. Ze vertelde dat ze veel heeft opgestoken van haar ervaren tegenspelers. "Toen ik jong was deed ik maar wat op de set. Nu was ik net een spons: ik zoog echt alle wijsheden op die ik van hen kon leren."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Selena Gomez woest op Facebook om verspreiden nepnieuws

Selena was van haar vijftiende tot haar negentiende te zien als Alex Russo in Disneyserie Wizards of Waverly Place en keerde daarna in een special en een televisiefilm terug in die rol. Ze zou oorspronkelijk de hoofdrol spelen in serie 13 Reasons Why, maar besloot uiteindelijk niet als actrice maar als producente aan de slag te gaan voor die serie. De rol werd overgenomen door Katherine Langford.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Selena Gomez vraagt regeringsleiders om coronavaccins te doneren

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!