Chris Noth en Sarah Jessica Parker Beeld © Getty Images

Sarah Jessica Parker bevestigt: Mr. Big te zien in revival SATC

07 augustus 2021 16:59

Fans van 'Sex and The City' weten het zeker: acteur Chris Noth (66) zal in de aankomende revival weer te zien zijn als Mr. Big. Daarvan zijn ze overtuigd omdat hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker (56) een kiekje van hen deelde vanaf de set.

'Deze twee', schreef de actrice bij een foto waarop ze liefdevol in de ogen van haar tegenspeler kijkt. 'Reken er maar op dat deze twee wel in zijn voor een latertje.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarah Jessica Parker gaat Kim Cattrall missen in vervolg SATC

Hoewel nog niet officieel is bevestigd of Chris Noth zijn fameuze rol weer oppakt, heeft een bron aan The Daily Mail onthult dat een belangrijk SATC-personage al in de eerste aflevering komt te overlijden. "In de eerste aflevering krijgen fans een adembenemende verhaallijn voorgeschoteld waarin een van de grote namen uit de show zal sterven", aldus de bron. 

Volgens insiders zou het helaas gaan om Mr. Big. "De kenners noemen het een 'Big death', waardoor iedereen denkt dat het gaat om Mr. Big."

Sarah Jessica Parker en Chris Noth op de set van And Just Like That...
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sarah Jessica Parker onthult nieuwe details SATC-reboot

And Just Like That... draait om de levens van Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes en Charlotte York, die inmiddels allen in de 50 zijn. Er worden 10 afleveringen gemaakt, waarvoor de dames allen 1 miljoen dollar per show krijgen. Verwacht wordt dat de productie in de lente zal starten. Oh, en saillant detail: er keert nóg een oude liefde van Carrie terug in de show.

Wie helaas écht niet te zien zal zijn in de serie is Kim Cattrall. De actrice, beter bekend als Samantha in Sex and the City, wordt met een fictieve ruzie uit het vervolg op de serie geschreven.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!