Beeld © Facebook @Minnie John

Modern Family-actrice Julie Bowen redt vrouw tijdens wandeling

08 augustus 2021 00:59

Een vrouw uit New Jersey die onwel was geworden in een natuurpark, laat op Facebook weten dat 'Modern Family'-ster Julie Bowen (51) haar te hulp is geschoten. In de post schrijft Minnie John dat ze haar bril brak bij het incident, maar een stem hoorde die zo bekend was, dat ze even dacht dat er een televisie aanstond.

"Ik hoorde twee vrouwen zeggen dat het goed zou komen, en voelde dat ze mijn gezicht schoonmaakten en mijn wond verbonden"

"Ik hoorde twee vrouwen zeggen dat het goed zou komen, en voelde dat ze mijn gezicht schoonmaakten en mijn wond verbonden. Een bekende stem zei me dat het een dokter was die zich over me had ontfermd. Ze bleven vragen stellen en gaven me water. Toen ze me optilden zag ik een bekend gezicht. Ik vroeg haar of ze beroemd was en de dokter zei ja. Toen ze Modern Family noemde wist ik het natuurlijk. Het was Julie Bowen en die stelde me voor aan haar zus Annie, de dokter."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Modern Family-acteur is bepaald geen klein kind meer in pikante shoot

De gezusters Bowen belden met de telefoon van de vrouw haar man en zoon, die verder waren gelopen nadat zij even was gaan zitten omdat ze wat licht in haar hoofd was geworden. De vrouw bedankt in haar post Julie en Annie en de andere voorbijgangers die haar man en zoon tegemoet zijn gelopen. Ze plaatst bij haar verhaal een kiekje van zichzelf met Julie en haar zus.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Modern Family en The Walking Dead binnenkort op Disney+

Minnie liep een gebroken neus op en moest haar avontuur met vijf hechtingen bekopen, maar zegt dat ze dankbaar is voor het teken van God, zoals ze haar ontmoeting met de Bowens omschrijft.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!