Dave Roelvink Beeld © ANP

Hotel Dave Roelvink last van lekkage: 'Wat een zooitje, gap!'

08 augustus 2021 17:40

Dave Roelvink (27) heeft last van lekkage tijdens een verblijf in een Grieks hotel in Chersonissos. Daar was de dj dit weekend naar afgereisd vanwege een draaiklus in een van de nachtdisco's in de Griekse bladplaats. De dj wilde zondagmiddag even een uurtje op bed gaan liggen en was onderweg naar zijn hotelkamer toen hij een kletsnat trappenhuis aantrof. 'Wat een zooitje, gap', deelt hij op zijn Instagram Stories.

"Ik heb het vermoeden dat ze hiero lekkage hebben"

De dj laat het trappenhuis zien van het hotel waar hij na zijn draaiavond in de nachtclub Club Sensation heeft geslapen. Het water druppelt naar beneden en de traptreden staan nagenoeg blank. "Ik heb het vermoeden dat ze hiero lekkage hebben", legt de Roelvink-telg uit. 'Wat een zooitje, gap! Dit komt niet goed hoor!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink klappert met oren tijdens echo: 'Geloven ze nooit!'

Hij loopt ook even een gang in, waar de vloer ook blank staat. "Dat komt niet goed hoor dit. Hiero loopt het ook vanuit het plafond", vervolgt hij terwijl hij vastlegt hoe er ook water uit het plafond druppelt. "Gap, het hele hotel staat straks onder water", voorspelt hij.

Het is niet duidelijk of de realityster het hotel inmiddels heeft verlaten, maar eerder op de dag deelde hij al dat hij zondag slechts nog 'een paar uurtjes' in Griekenland zou verblijven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink van 75 naar 92 kilo: 'Pas helemaal niets meer'

Dave Roelvink had afgelopen week iets beter nieuws toen hij tijdens een echo kreeg te horen dat slechts 5,8 procent van alle baby's meer hersencapaciteit heeft dan hun toekomstige zoontje. Onlangs gaf Dave nog een update over de zwangerschap van Jazzlyn. Dat zie je in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!