Beeld © Stijn Ghijsen/KRO-NCRV

Papa Jay uit Een Huis Vol is getrouwd: ‘Alleen maar liefde’

9 augustus 2021 16:00

Papa Jay (37) heeft een heel bijzonder weekend achter de rug. Dé publieksfavoriet van ‘Een Huis Vol’ is namelijk in het huwelijksbootje gestapt met zijn grote liefde Saffiera. Op zijn Instagram-account zijn verschillende foto’s van de bijzondere dag te zien.

"Grootste stappen van je leven"

Jay leerde Saffiera begin vorig jaar kennen en vroeg haar hetzelfde jaar nog ten huwelijk. Jay, die verlaten werd door zijn vrouw en sindsdien alleen staat voor de opvoeding van hun vijf kinderen, liet eerder in een interview met Shownieuws weten dat Saffiera geen kijker was van het programma en dus ook geen idee had dat Jay zoveel kinderen had. Gelukkig werd ze vanaf het begin al opgenomen in het gezin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Papa Jay staat er niet meer alleen voor, vraagt lief ten huwelijk

Op Instagram heeft Jay vandaag prachtige kiekjes van de grote dag gedeeld. 'Zelfgemaakt boeket voor mijn vrouw', zo schrijft hij bij een foto van een bos bloemen. 'Kleine stapjes in de juiste richting, kunnen uiteindelijk de grootste stappen van je leven worden. Alleen maar liefde', aldus Jay.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Papa Jay uit Een Huis Vol herdenkt overleden dochtertje

Niemand minder dan Shirma Rouse was één van de getuigen op de grote dag en ook zij deelde op haar Instagram wat leuke kiekjes.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Papa Jay: 'Pap, nu kun je wel een mama voor me kopen, hè?'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!