Willie Garson Beeld © Getty Images

Willie Garson vond het lastig met déze acteur op de SATC-set

9 augustus 2021 17:08

Acteur Willie Garson, die in 'Sex and the City' de rol van Stanford Blatch op zich nam, heeft in een interview met 'Us Weekly' laten weten dat hij niet met alle acteurs van de serie even goed kon opschieten. Volgens Willie was het nogal lastig om met Mikhail Baryshnikov, bij fans bekend als Aleksandr Petrovsky, te praten.

"Hij is gewoon érg Russisch"

Volgens Willie had dit te maken met het feit dat Mikhail Russisch is. "Ik ben niet Russisch, dus het was heel moeilijk om een gesprek met hem aan te knopen. Niet omdat hij onaardig is, maar omdat hij gewoon érg Russisch is." De acteur geeft vervolgens een voorbeeld van een ongemakkelijk moment. "Dan vroeg ik hem bijvoorbeeld: 'Wat heb jij gisteravond gedaan?' en dan zei hij 'gegeten'. Maar daarmee eindigde hij dan ook meteen het gesprek." Willie benadrukt echter dat de hele cast van Sex and the City altijd erg aardig was tijdens de opnames van de serie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sex and the City-acteur John Corbett in het geheim getrouwd

De opnames van de Sex and the City-revival And Just Like That zijn alweer een tijdje begonnen. Sarah Jessica Parker, Kristin Davis en Cynthia Nixon zijn allemaal aan boord, net als Willie die weer te zien zal zijn als Stanford Blatch. Kim Catrall doet niet mee aan de revival. 

Dankzij een uitgelekt script zijn we ook op de hoogte van deze grote spoiler:

'Uitgelekt script Sex and The City bevat grote spoiler'

03:30
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Sex and the City-revival nu al verlengd voor tweede seizoen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!