Bilal Wahib Beeld © ANP

Fragment van nieuw nummer Bilal Wahib nu te horen

09 augustus 2021 16:57

Bilal Wahib komt binnenkort met nieuwe muziek, zo deelt zijn platenlabel Top Notch op Instagram. De 22-jarige artiest werd eerder dit jaar aangehouden op verdenking van het vervaardigen en verspreiden van kinderporno, nadat hij een minderjarige jongen op Instagram had gevraagd zijn geslachtsdeel te laten zien.

"k weet niet wat het is of dat ik mij vergis, dat er iemand anders is"

Top Notch deelt op Instagram een fragment van de nieuwe muziek. 'Dat je niet alleen was. Of ben ik paranoia, denk ik weer veel te veel na. Ik weet niet wat het is of dat ik mij vergis, dat er iemand anders is. Als we echt willen dan kan het', luidt de tekst die Bilal zingt in het filmpje. Sinds de ophef heeft de zanger op muzikaal vlak niets meer van zich laten horen. Wel gaf hij eind juni een verrassingsoptreden tijdens een feest in Paradiso. Ook speelt de zanger en acteur een rol in de film Meskina, die nu in de bioscoop draait.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bilal Wahib voorlopig niet onaangekondigd op het podium

Bilal kreeg het flink te verduren in de media. Programma's met hem werden geannuleerd of offline gehaald, hij kreeg een levenslang Instagramverbod, en verschillende radiozenders boycotten zijn muziek. In het programma Op1 bood hij vervolgens zijn excuses aan voor zijn actie.

De 22-jarige zanger scoorde grote hits met onder meer de nummers 'Tigers' en '501'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bilal Wahib doet voor het eerst zijn verhaal: 'Ik heb het zelf verpest'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!