Beeld © Instagram @bibibreijman

Bibi Breijman over heftige zwangerschap: 'Mijn lichaam takelde af'

10 augustus 2021 13:08

Bibi Breijman (30) laat in haar wekelijkse column voor 'Flair' weten dat ze tijdens haar zwangerschap van dochtertje Teddy (2) maar kort op de spreekwoordelijke roze wolk zat. De vriendin van Waylon kon naar eigen zeggen geen slok drinken binnenhouden en takelde langzaam af.

"De kringen onder mijn ogen werden vloeibaar grijs"

Bibi vertelt dat er laatst onder een foto van haar dochter op Instagram een flinke discussie ontstond. Een aantal mensen vroeg Bibi namelijk wanneer er een tweede zou komen, maar deze vraag werd in de reacties afgestraft. Bibi vertelt dat ze zich pas na deze discussie onder haar volgers realiseerde dat het een ongelofelijk confronterende vraag is om aan iemand te stellen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi Breijman luidt 30e verjaardag in op speelse wijze

"Des te meer besef ik me dat ik in mijn handjes mag knijpen dat het bij mij zo snel ging. Zwanger raken was zo gepiept. W en ik waren amper vijf maanden samen, toen ik een zwangerschapstest deed. Enigszins in shock vroeg ik of hij nog een keer duidelijk de bijsluiter aan me voor kon lezen. Twee streepjes!? We woonden op een neonroze glitterwolk. Dat duurde precies vijf weken en daarna knetterde ik overboord."

Op de avond van de zwangerschapstest voelde Bibi zich nog kiplekker: "Misselijkheid? Ik had nergens last van. Had ik het maar nooit uitgesproken. Een cocktail van Cif, spiritus en azijn sloop vanaf dat moment ongemerkt naar binnen. Een nieuw begin van elke tien minuten naar de wc rennen en zelfs geen slok water meer binnen kunnen houden, was aangebroken. Meerdere keren reed W me naar het ziekenhuis met uitdrogingsverschijnselen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi Breijman openhartig over gezinsuitbreiding: 'Angst houdt me tegen'

Het enige waar Bibi zich op dat moment nog aan kon vasthouden, was de belofte van een verpleegster dat het rond week twaalf allemaal beter zou gaan. "De weken die volgden waren zwaar; mijn lichaam takelde af en de kringen onder mijn ogen werden vloeibaar grijs. Week twaalf brak aan, maar het spuugzakje bleef bij me tot week twintig en net toen ik er echt mentaal doorheen zat, gebeurde het, na nog één heftige braaksessie. Mijn avondeten bleef zitten! Eindelijk kon ik gaan genieten. De uiteindelijke euforie van het krijgen van onze dochter Teddy overheerste de bittere nasmaak van mijn zwangerschap."

Bibi deelde een tijdje geleden een heel schattig filmpje van Teddy:

Bibi Breijman deelt te zoete beelden duet Waylon en Teddy

00:33
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi Breijman: 'Mijn moederhart huilt in overvloed'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!