Beeld © Instagram @j_evans1219

Jenelle uit Teen Mom en man onder vuur vanwege ‘pesten’ dochter

10 augustus 2021 14:56

Jenelle Evans (29) en haar man David Eason (33) hebben zich wederom niet geliefd gemaakt bij het grote publiek. De twee liggen onder vuur omdat ze hun 4-jarige dochter Ensley zouden hebben gepest in een TikTok-video.

"Ze denken dat ze hilarisch zijn"

Op zondag deelde Jenelle, die bekend werd door haar deelname aan Teen Mom, een TikTok-video waarin haar dochtertje te zien was op een boot. In de video is een voice-over te horen die zegt 'Heb je ooit gewoon je kind willen irriteren?'. Terwijl de camera gefocust blijft op Ensley, is op de achtergrond te horen dat Jenelle haar aandacht probeert te krijgen door te zeggen dat haar haren geweldig zitten. Ensley, die een vlecht in heeft, negeert haar moeder. 'Mevrouw? Hoor je me wel?' vraagt Jenelle vervolgens. Ook David probeert vervolgens haar aandacht te krijgen. 'Miss Attitude' en 'Sasshole' schrijft Jenelle bij de video.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jenelle Evans haalt hard uit naar haar Teen Mom-collega's

In de reacties onder de video is duidelijk te merken dat het gedrag van de twee niet gewaardeerd wordt. Zo noemt iemand het stel 'paparazzi' en vraagt een ander zich af wanneer ze een keer echte ouders gaan worden. Op Reddit ontstond er ook een thread over het 'pestgedrag' van de twee. 'Val je kind net zo lang lastig totdat ze je gaan haten, Jenelle. Mijn ouders deden dit ook en raad eens wie er niet meer met ze praat?' zo schrijft iemand. En: 'Deze twee hebben echt geen idee hoe ze moeten communiceren met een kind. Ze denken dat ze hilarisch zijn maar ze realiseren zich niet dat wat ze doen heel schadelijk is.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-vriend Teen Mom-Jenelle Evans opgepakt

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!