Martine van Os Beeld © ANP

Kijkers genieten massaal van nieuwe aflevering We zijn er Bijna!

11 augustus 2021 11:23

Veel kijkers genoten dinsdagavond van het ontspannen reisprogramma 'We zijn er Bijna!' op NPO1. In het programma van Omroep MAX volgt presentatrice Martine van Os (64) vijftigplussers die van camping naar camping reizen. Tussen de reis door bezoeken ze de hoogtepunten van enkele bezienswaardigheden in de buurt.

"Ik heb geen bucketlist, maar als ik er één had, dan staat meedoen aan We zijn er Bijna! op 1"

Zo brachten de vakantiegangers gisteren onder andere een bezoek aan de plaatsen Groningen en Workum. Er komt van alles aan bod in het programma: van het inparkeren van een caravan, tot aan het bereiden van een feestmaal voor de campingbezoekers. 

Ook op Twitter werd er weer volop genoten van het 'slow-tv' programma, zoals het ook wel wordt genoemd. 'Wat een zegen dat We zijn er Bijna! weer terug is. Ik denk dat ik deze aflevering iedere dag ga kijken, tot er weer een nieuwe is' en 'Hopelijk is het programma over 20 jaar nog op tv. Ik heb geen bucketlist, maar als ik er één had, dan staat meedoen aan We zijn er Bijna! op 1! Heerlijk die kneuterigheid', wordt er zoal gereageerd. Hieronder nog meer reacties. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Populaire reisprogramma We zijn er Bijna! keert terug op tv

Normaal gesproken is het reisprogramma te zien in een (warm) land in Europa, maar door de coronacrisis is dit jaar gekozen om het binnen de landsgrenzen op te nemen. De start van het nieuwe seizoen van We zijn er Bijna! is dinsdag door bijna 1,5 miljoen mensen gezien. De komende weken is het programma elke dinsdag te zien om 20:35 op NPO1. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

We Zijn Er Bijna nog steeds best bekeken programma

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!