Paul de Leeuw Beeld © ANP

Paul de Leeuw uit felle kritiek op huldigingsceremonie NOS

11 augustus 2021 16:10

De huldigingsceremonie van de Nederlandse olympiërs bij de NOS van dinsdagavond werd niet door iedereen goed ontvangen. Presentator Paul de Leeuw (59) heeft op zijn social media namelijk felle kritiek geuit.

En Paul laat het niet bij een kort berichtje, maar schrijft een behoorlijk lang stuk waarin hij precies laat weten wat hij er allemaal van vindt. 'Je mag niets meer zeggen, maar de huldiging van team NL op tv in Scheveningen was toch echt wel iets waarvan je denkt... NOS Sport: amusement en show, het blijft een vak!' We hadden al het EK voetbal 'uitvaartcentrum' in Hilversum en na de totaal droge studio Tokio, als kers op de taart: Rivkah (op het Veld, red.) en de stadionspeaker die elke olympiër niet optilde, maar lekker Hollands nuchtere vragen stelden', schrijft de presentator onder andere.

Verder laat Paul duidelijk blijken dat hij vindt dat de sporters niet genoeg in het zonnetje werden gezet en dat er teveel vragen werden gesteld. 'Zoals Barend en van Dorp lang geleden op de radio zeiden: 'Vuilnisman! Mogen deze zakken ook mee?' Maar niet evalueren, want: hoge kijkcijfers. Dan heb ik een verzoek: waar is Herman van der Zandt!' sluit Paul zijn bericht af. Zijn hele reactie is hier terug te lezen.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eddy Zoëy volgt Paul de Leeuw op in Ranking the Stars

Paul de Leeuw kwam onlangs nog in het nieuws, omdat hij niet het volgende seizoen van Ranking the Stars gaat presenteren. Hij draagt het stokje over aan presentator Eddy Zoëy. Hoe hij daarop reageerde, lees je hier terug

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Paul de Leeuw betrekt zoon Toby bij zijn podcast

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!