Beeld © Getty Images

Heidi Montag geeft Lauren Conrad trap na: 'Ze had miljardair kunnen zijn

11 augustus 2021 18:16

Is het weer 2006? Heidi Montag (34) laat zich weer van haar chique kant zien in de 'Call Her Daddy'-podcast. Ze haalt flink uit naar haar voormalige beste vriendin Lauren Conrad (35). Ze beweert dat Lauren haar als een 'hond' heeft behandeld.

"Hoe durf je? Ik ben niet je hond"

Hoewel Heidi altijd een bepaalde liefde voor Lauren zal voelen, is ze er nog steeds niet overheen hoe ze door haar is behandeld. "Toen dat ding met Spencer gebeurde, zei ze: als jij met Spencer datet, ga je uit de show", herinnert Heidi zich. "Hoe durf je? Ik ben niet je hond. Ja, ik waardeer het dat je mij bij dit programma hebt gehaald, maar het betekent niet dat je zeggenschap over mij hebt en kunt vertellen wat ik mag doen met mijn leven. Dat waardeer ik niet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heidi Montag plant tweede kindje rond opnames The Hills

Heidi heeft heus niet alleen maar slechte woorden over voor de vrouw waarmee ze eerder lief en leed heeft gedeeld. "Ik heb veel liefde voor Lauren, maar het heeft niet zo hoeven gaan", blikt ze terug op het einde van hun vriendschap. Wel geeft ze haar nog een trap na dat niet Lauren, maar haar rivaal Kristin Cavallari de succesvolle persoon van de twee is. 

"Lauren heeft het niet gemaakt als zou moeten. Ze zou Kylie Jenner moeten zijn. Ze was goed met make-up, ze had tutorials moeten maken. Als ze een goed team had, was ze nu miljardair geweest." Duidelijke taal. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lauren Conrad heeft spijt van 'breuk' met The Hills-collega's

Lauren liet eerder in gesprek met Whitney Port, ook bekend van het programma, weten dat ze spijt heeft van haar resolute breuk met haar televisiecollega's. Lauren nam op het hoogtepunt van The Hills afscheid van het programma en keek nooit meer om. "Ik stopte met film en had behoefte aan een break", verklaart ze in Whit Whit, de podcast van Whitney. Ook besloot ze uit L.A. te vertrekken.

"Ik moest even op mezelf focussen en mezelf verwijderen van reality-tv", gaat Lauren verder. "Hoe erg ik je ook waardeer en van je houd, net als van vele anderen waarmee we samenwerkten, moest ik dit onderdeel afsluiten en dat was heel lastig", aldus Lauren.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!