Bridget Maasland Beeld © Instagram @bridgetmaasland

Bridget Maasland showt intieme tattoo na vragen van volgers

12 augustus 2021 12:57

Presentatrice Bridget Maasland (46) trakteerde haar volgers woensdagmiddag gezellig op een naaktselfie. Op die foto was te zien dat ze een tattoo op haar onderrug heeft en menigeen vroeg zich af wát ze daar precies heeft laten tatoeëren. Bridget is de beroerdste niet en deelt nu ook een close-upfoto van het antwoord.

"Is dat een machinegeweer op je rug?"

Bridget nam gisteren een warm bad en begon met het bingen van dramaserie Grey's Anatomy, maar niet voordat ze nog even een selfie'tje schoot. In de spiegel op de achtergrond is haar rug goed te zien en daarmee ook haar tattoo - maar veel volgers wilden dat ontwerp graag van dichterbij bewonderen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland stelt vriend Christian voor op social media

Sommigen hadden zelf al zo hun ideeën. 'Is dat een machinegeweer op je rug?' vroeg privédetective Sander van Betten, de ex-vlam van Erica Meiland, bijvoorbeeld. Een andere volger wist het antwoord: 'Het is een vogeltje op een takje. Een mees.' Dat vogeltje verwijst uiteraard naar Bridgets zoon, Mees, die ze in 2008 met Pepijn Padberg kreeg. 

Vandaag showt Bridget de tattoo nog eens duidelijk in haar Instagram Story.

Tattoo Bridget Maasland

Bridget laat in de comments ook weten fan te zijn van de populaire RTL4-serie B&B Vol Liefde. De presentatrice kijkt de serie vooruit op Videoland, vertelt ze. In het programma is te zien hoe vrijgezelle en buitenlandse B&B-eigenaren bezoek ontvangen van Nederlandse singles zodat ze samen op date kunnen. Enkele deelnemers waren gisteravond te gast in de talkshow van Humberto Tan, en één van hen maakte nogal indruk

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Make-uploze Bridget Maasland deelt 'net uit bed-look'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!