Ashton Kutcher en Mila Kunis Beeld © Getty Images

Ashton Kutcher en Mila Kunis drijven spot met 'was-gate'

12 augustus 2021 14:13

Ashton Kutcher (43) en Mila Kunis (37) hebben gereageerd op het nieuws dat zij hun kinderen pas wassen als ze onder het vuil zitten. Het acteurskoppel kwam vorige maand onder vuur te liggen nadat het hun badkamergeheim deelde.

"Probeer je ze te laten smelten? Probeer je ze te verwonden met water?"

In een video op Instagram is het stel in de badkamer terwijl hun kinderen onder de douche staan. Ashton vraagt zijn vrouw of ze hun kinderen 'probeert te smelten' met water. "Je gooit water over de kinderen heen? Probeer je ze te laten smelten? Probeer je ze te verwonden met water?", roept hij cynisch uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mila Kunis en Ashton Kutcher 'wassen kinderen pas als ze vuil zien'

Mila barst vervolgens in lachen uit voordat Ashton de camera naar zichzelf draait. "Dit is belachelijk, wat gebeurt hier? We wassen onze kinderen, dat is al de vierde keer deze week", zegt hij met een verschrikt gezicht. "Dit is te veel, hun lichaamsoliën worden zo vernietigd. Wat probeer je te bereiken?", besluit hij met een knipoog, terwijl Mila door blijft grinniken.

Eind juli werd bekend dat Ashton en Mila, bekend van hun rollen als Michael Kelso en Jackie Burkhart in That '70s Show, hun kinderen Lincoln (8) en Delta (6) alleen wassen als ze echt heel vies zijn. Die opvatting komt uit de jeugd van Mila, die opgroeide in Oekraïne en stelde als kind geen heet water te hebben en dus weinig te douchen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ashton Kutcher en Reese Witherspoon in nieuwe Netflix-romcom

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!