Diva in De Bachelor Beeld © De Bachelor/Videoland

Diva na De Bachelor alsnog samen met 'allergrootste liefde'

13 augustus 2021 15:35

Tony Junior (31) staat in de negende aflevering van 'De Bachelor' weer voor een moeilijk besluit. De dj moet afscheid nemen van één van de dames en maakt na eerder Maxime (29) al weg te hebben gestuurd, wederom een verrassende keuze. Niemand minder dan publieksfavoriet Diva (22) moet het veld ruimen, tot groot ongenoegen van veel kijkers. Al blijkt op haar Instagram dat Diva zelf er minder moeite mee heeft...

"M'n allergrootste liefde had ik toch al wel in m'n leven"

Diva en Jolijn blijven als laatsten over tijdens de gevreesde terugkerende rozenceremonie. Met Jolijn is Tony al meerdere keren op date geweest - tijdens de meest recente aflevering hebben ze zelfs nog een korte één-op-één-date. Toch blijft de dj twijfelen omdat hij geen vlinders bij haar voelt.

Diva heeft hij veel minder kansen gegeven, maar altijd als ze elkaar zien hebben ze de grootste lol. Maar ook bij haar heeft Tony zo zijn twijfels. Het leeftijdsverschil geeft uiteindelijk de doorslag, en Tony besluit afscheid te nemen van de vrolijke Diva - die zich niet zomaar uit het veld laat slaan. "Gelukkig word ik elk jaar ouder", grapt ze terwijl ze hem vaarwel zegt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony Junior maakt opnieuw verrassende keuze in De Bachelor

Even later komen alsnog de tranen en vertelt ze het jammer te vinden dat Tony niet ziet hoe goed ze bij elkaar passen. Maar ergens is ze ook wel opgelucht, want nu kan ze eindelijk weer terug naar haar hond. En dat hij haar ook gemist heeft blijkt wel uit een schattige video die de Bachelor-babe met haar volgers deelt op Instagram. 'M'n allergrootste liefde had ik toch al wel in m'n leven', schrijft ze erbij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Limburgse India vreesde voor ondertiteling in De Bachelor

Diva was eerder samen met Oriana te gast in Vrijgezellig, hét online format van RTL Boulevard met het heetste Bachelor-nieuws. In de aflevering spraken de twee uitgebreid over hun liefde voor honden. Oriana is zelfs zo gek op haar trouwe viervoeter dat wanneer een kerel haar hond niet mag, hij geen enkele kans maakt om haar hart te veroveren.

Vrijgezellig: 'Tony wilde weten of mijn gevoelens oprecht waren'

09:10

De Bachelor is elke donderdag te zien bij Videoland. Alle afleveringen van Vrijgezellig vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!