Dusty Ex on the Beach Beeld © RTL Boulevard

Ex on the Beach-ster Dusty geeft zelf update na scooterongeluk

13 augustus 2021 21:01

Dusty, bekend van zijn deelname aan 'Ex on the Beach: Double Dutch', is nog altijd aan het revalideren nadat hij vorige maand een ernstig ongeluk kreeg met zijn scooter in Zandvoort. Maar op zijn Instagram laat de 23-jarige nu weten dat het al wel stukken beter gaat.

"Ik heb gewoon heel veel meegemaakt"

In een korte gezondheidsupdate laat Dusty weten allereerst iedereen te willen bedanken die hem gesteund heeft. "Ik ben mezelf beter aan het krijgen dan ik eigenlijk ben geweest. Ik heb een zware val meegemaakt, ik heb heel veel oorzaken meegemaakt, heb in het ziekenhuis in coma gelegen… ik heb gewoon heel veel meegemaakt", vertelt hij terwijl hij op bed ligt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dusty uit Ex on the Beach kan weer lopen na heftig ongeluk

Volgens de realityster is het een kwestie van elke dag aankijken wat wel en niet lukt. Zo heeft 'ie vrijdag een hapje gegeten op het strand, en ook gaat gaat hij gewoon door met de verkoop van zijn 'Dusty Cream'. Toch blijf het lastig geeft hij aan: "Het blijft lastig omdat ik niet mezelf ben en niet beter kan worden, omdat het lastig is en daarom ben ik nog steeds volop bezig om te herstellen en het onder de knie krijgen van mijn eigen lichaam."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-deelnemers Jørney en Odim bevestigen: ze zijn weer samen

Niet zo lang voor zijn ongeluk was Dusty nog te gast in Shots Fired, waarin hij vertelde nooit gevoelens te hebben gehad voor zijn ex Sem. Bekijk de hele video hieronder:

Shots Fired: Lesley en Dusty ontsnappen niet aan EOTB-kwartet

08:36

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!