Jaydi en Sonny Beeld © Tom Cornelissen

Sonny: 'Was over tussen mij en Jaydi voordat Temptation begon'

16 augustus 2021 13:18

Je zou denken dat Sonny uit ‘Temptation Island: Love or Leave’ ontroostbaar was toen hij door Jaydi aan de kant werd gezet. Op zijn Instagram-stories laat hij echter weten dat dit absoluut niet het geval was. Sterker nog: volgens hem was de relatie tussen hun al zo goed als voorbij toen ze aan het Temptation-avontuur begonnen.

"We wilden allebei een carrièreboost. Gelukkig is dat wel gelukt!"

Sonny deed dus niet zozeer mee om zijn relatie te testen, maar voornamelijk om meer bekendheid te krijgen. Als een volger hem tijdens een Q&A-sessie vraagt of hij Jaydi mist, zegt hij het volgende: 'Het was al zo goed als over tussen Jaydi en mij voordat Temptation Island begon.' Opvallend genoeg werd er tijdens hun intro juist gezegd dat ze al drie jaar samen waren en een serieuze toekomst samen voor zich zagen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonny is weer gelukkig met een vrouw na Jaydi: 'Ik ben gek op haar'

Het was Sonny en Jaydi echter om heel andere dingen te doen. 'We wilden allebei een carrièreboost. Gelukkig is dat wel gelukt!' Van 'hard feelings' richting Jaydi is volgens hem geen sprake. 'Ik hoop dat ze gelukkig zijn', zo schrijft hij in zijn stories. 'Ik zie mensen graag gelukkig. Als ik voor mijzelf mag spreken: 'Ik ben nu gelukkiger dan ooit!''

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sonny: 'Daryl had seks met Karina om bekend te worden'

Jaydi liet eerder in een interview met Grazia nog weten dat ze helemaal niks meer met Sonny te maken wil hebben. "Ik heb tegen hem gezegd dat ik geen contact meer met hem wil en op geen enkele manier meer met hem geassocieerd wil worden. Zo stond hij er zelf ook in."

Tijdens Temptation Love Therapy, te zien bij Videoland, had Sonny niks dan lovende woorden over voor zijn ex-vriendin:

Love Therapy: Sonny reageert op nieuwe liefde van Jaydi

13:30
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaydi: 'Zonder Temptation waren Sonny en ik ook uit elkaar'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!