Johnny de Mol en Shima Kaes Beeld © ANP

Johnny de Mol 'heel erg geraakt' door beschuldigingen Shima Kaes

16 augustus 2021 18:08

Johnny de Mol (42) heeft een turbulente tijd achter de rug, waarin hij werd beschuldigd van mishandeling door zijn ex-verloofde Shima Kaes. "Dat heeft er zwaar in gehakt", vertelt de presentator in het blad 'LINDA.' Mede omdat hij juist opkomt voor kwetsbare mensen en in zijn programma's veel te maken heeft met huiselijk geweld.

"Er komt ooit een moment dat ik het hele verhaal doe"

Johnny en Shima hadden van 2014 tot 2015 een relatie. Er zouden volgens Shima meerdere geweldsincidenten hebben plaatsgevonden tussen de twee in Amsterdam, Mexico en op Ibiza. Eind 2020 deed ze al aangifte tegen haar ex-verloofde voor poging tot mishandeling en doodslag. Dat deed ze nog niet eerder, uit angst voor represailles, aldus haar juridisch adviseur. 

"Ik had Anouk gelukkig al lang geleden verteld dat die relatie indertijd zeker niet de schoonheidsprijs verdiende, dus gelukkig wist zij wel precies hoe het zat", vertelt Johnny hierover in het blad. Maar wat de presentator zo pijnlijk vindt aan de zaak is dat hij nog regelmatig contact had met zijn ex. Zo vertelt hij dat zij hem nog gecondoleerd heeft toen zijn oma overleed en feliciteerde toen Anouk zwanger was. "Dan komt zo’n hele zware beschuldiging bijna zes jaar na dato heel rauw op je dak vallen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Restaurant Misverstand van Johnny de Mol keert terug

Hij vervolgt: "Die relatie was niet mooi en ik was in die tijd zeker niet op mijn best, daar ben ik meteen eerlijk over geweest, maar waar ik nu van word beschuldigd, dat is gewoon pertinent niet waar. En nogmaals, dat raakt me heel erg."

John van den Heuvel noemt aangifte ex Johnny de Mol 'discutabel'

09:26
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex Johnny de Mol spant kort geding aan, wil 'onafhankelijke beoordeling'

Als er tijdens het interview gevraagd wordt of Johnny psychische hulp heeft gezocht naar aanleiding van de zaak, vertelt de tv-maker dat hij probeert zelf zijn rug recht te houden. "Ik heb ervoor gekozen liever mijn tong af te bijten dan overal op te reageren, maar dat is knap lastig. Soms denk ik: er komt ooit een moment dat ik het hele verhaal doe, maar eigenlijk is het veel beter hoe we het tot nu toe hebben gedaan. Het gewoon laten. Maar die oneerlijkheid giert wel door m’n lijf."

Het hele interview met Johnny ligt vanaf woensdag 18 augustus in de winkel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!