Heidi Montag Spencer Pratt Beeld © Getty Images

Heidi Montag laat baarmoederpoliepen verwijderen: 'Zó dankbaar'

16 augustus 2021 16:14

Nadat Heidi Montag (34) en Spencer Pratt (38) in 2017 zoontje Gunner kregen, hebben ze hun best gedaan om hem nog een broertje of zusje te geven. Dit is echter niet gelukt en dat zou zomaar te maken kunnen hebben met het feit dat Heidi baarmoeder(hals)poliepen heeft, zo laat ze in een video op YouTube weten. In de hoop alsnog zwanger te kunnen raken laat ze de poliepen verwijderen.

"Ik bid dat ik hierna zwanger kan worden"

En Heidi zou natuurlijk Heidi niet zijn, als ze haar fans niet mee zou nemen in dit proces. In een vlog laat ze op de dag van de operatie weten wat er in haar omgaat. "Ik voelde me er gisteravond erg nerveus over, maar vandaag heb ik er juist zin in. Ik hoop dat de operatie goed slaagt en dat dit de enige reden was dat ik niet zwanger kon worden. Ik heb er zin in. Alsjeblieft god, ik bid dat ik hierna zwanger kan worden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heidi Montag geeft Lauren Conrad trap na: 'Ze had miljardair kunnen zijn

Ook in de ziekenhuiskamer pakt ze de vlogcamera er nog even bij en spreekt ze de hoop uit direct zwanger te worden na de operatie. "Ik ben gewoon aan het reflecteren en zo dankbaar. Ik denk dat het de perfecte timing is en dat het zo heeft moeten zijn. Ik ben ook zo dankbaar dat ik hier geen andere problemen en complicaties van heb ondervonden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heidi Montag plant tweede kindje rond opnames The Hills

Als de operatie voorbij is laat ze haar fans weten dat alles goed is gegaan en dat ze geen last heeft van vervelende krampen. "Ik kan over twee dagen weer seks hebben én ik ovuleer dus ik hoop dat dit het goede moment is", zo sluit ze haar vlog af.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!