Groepsfoto verleiders Beeld © Tom Cornelissen

Deze mannen gaan dames in nieuw seizoen Temptation Island verleiden

16 augustus 2021 17:56

Het nieuwe seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave' begint donderdag 26 augustus en deze maandag zijn de verleiders bekendgemaakt. Zij zullen proberen de harten van de dames - die een relatie hebben - op hol te laten slaan. Vinden zij de ware? Of zijn de koppels toch voor elkaar bestemd?

Niels (25)

De gezellige en ambitieuze Niels is acht maanden vrijgezel. Hij valt op zelfverzekerde en betrouwbare vrouwen en vindt een innerlijke connectie belangrijker dan het uiterlijk. Niels wil graag voor zijn 30ste vader worden en hoopt tijdens Temptation Island: Love or Leave de vrouw van zijn leven tegen te komen. 

Uit: Nederland

Niels

Serayo (29)

De sociale en amicale Serayo is drie jaar vrijgezel en op zoek naar een fijne relatie. De afgelopen jaren heeft hij geleerd dat het niet alleen om uiterlijk draait en het belangrijker is iemand oprecht te leren kennen. Hij valt op zorgzame en avontuurlijke vrouwen en denkt dat Temptation Island: Love or Leave de ideale plek is om deze vrouw tegen te komen. 

Uit: Nederland

Serayo

Willem (30)

Willem is sportief en muzikaal en valt op grappige en spontane vrouwen die serieus in het leven staan. Hij is nu een jaar vrijgezel en is in deze fase van zijn leven op zoek naar een serieuze relatie. Hij bouwt snel een vertrouwensband op met vrouwen en kan een goed luisterend oor zijn. Dit hoopt hij ook voor de vrouwen op Temptation Island: Love or Leave te zijn.

Uit: Nederland

Willem
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Luca Borsato heeft relatie met déze Temptation-verleidster'

Jake (21)

Jake is de jongste van de single mannen, maar dat betekent niet dat hij niet op zoek is naar een serieuze relatie en een toekomst met iemand wil opbouwen. Hij valt op oudere vrouwen die zorgzaam en zelfverzekerd zijn. De avontuurlijke en gedreven Jake komt volwassener over dan zijn leeftijd en staat ervoor open een diepere connectie met een van de vrouwen aan te gaan.

Uit: Nederland

Jake

Bob (26)

De ondernemende en trouwe Bob houdt van hardlopen en motorrijden. Wat de liefde betreft is hij nu een half jaar vrijgezel en op zoek een intellectuele en loyale partner. Voordat hij in een relatie stapt, wil hij eerst een goede klik met iemand hebben. Als hij eenmaal in een relatie zit, zal hij voor diegene door het vuur gaan. Iets wat hij ook van zijn partner verwacht. Tijdens Temptation Island: Love or Leave wil hij de vrouwen niet zomaar vertellen dat hun relatie niet goed is, maar wil hij graag oprecht naar ze luisteren en hen advies geven.

Uit: Nederland

Bob

Joop (32)

Wat de liefde betreft wil het voor de sociale en muzikale Joop tot nu toe nog niet echt lukken. Hij hoopte jong vader te worden, maar is de juiste vrouw nog niet tegengekomen. Hij zoekt een partner die het leuk vindt om dingen te ondernemen en niet alleen maar op de bank wil zitten. Hij is er klaar voor om de connectie aan te gaan en mocht hij een van de vrouwen leuk vinden, zal hij er geen gras over laten groeien.

Uit: Nederland

Joop
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit realitykoppel weigerde deelname aan Temptation Island

Fatih (26)

Fatih is een zelfverzekerde, nonchalante man met Turkse roots. Hij is werkzaam als ober en wordt soms vergeleken met 'Tarzan' vanwege van zijn zuiderse looks, lichaamsbouw en lange haren. De sociale Fatih is op zoek naar een ambitieuze vrouw, maar heeft een afkeer van dramaqueens. Hij houdt van voetbal, fitness en een avondje uit.

Uit: België 

Fatih

Valentino (30)

Valentino heeft Italiaanse roots en is gek op koffie. Voor Valentino is de speeltijd voorbij: na enkele korte relaties is hij nu op zoek naar een vrouw, waarmee hij kan settelen en kinderen kan krijgen. Deze levensgenieter is een echte Bourgondiër en op zoek om zijn liefde voor lekker uit eten met iemand te delen.

Uit: België 

Valentino

Kevin (25)

Kevin werkt als taxichauffeur en verzorgt ook het onthaal van een nachtclub. Deze positief ingestelde levensgenieter houdt van fitness en heeft een passie voor auto’s. Als single geniet hij van het vrijgezellenleven, maar staat ook open voor een relatie. Voor Kevin is het belangrijk dat er een klik is: hij is op zoek naar een vrouw die recht voor z'n raap is en open communicatie belangrijk vindt. Zijn droomvrouw is het liefst ook een tikkeltje 'hard to get', een perfecte kandidaat dus voor Temptation Island: Love or Leave

Uit: België 

Kevin

Maxime (24)

Maxime is een ambitieuze charmeur: hij houdt van sporten, lekker eten en reizen. Deze 'smooth talker' werkt als sales manager en heeft nog nooit een gebroken hart gehad. Als de klik er is, gaat hij er volledig voor. Deze spontane jongen is op zoek naar een sociale, zelfverzekerde en ambitieuze vrouw met een groot hart voor dieren.

Uit: België 

Maxim
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze op vingers getikt door productie Temptation Island

Jimi (25)

Jimi is een sociale, speelse jongen, maar ook een doorzetter. Werkzaam als zelfstandig schilder en gepassioneerd door motorcross. Een romanticus op zoek naar de ware liefde: na een lange relatie is Jimi al een tijdje vrijgezel, maar hij brengt daar nu graag verandering in. Op Temptation Island: Love or Leave gaat hij op zoek naar échte liefde. Deze spontane en eerlijke jongen valt op exotische en zorgzame types. 

Uit: België 

Jimi

Yannick (24)

Yannick werkt als zelfstandige in transport en is gepassioneerd dj. Altijd goedgezind, eerlijk en grappig. Hij weet wat hij wil: Yannick is op zoek naar de vrouw waarmee hij wil trouwen, wie weet vindt hij de toekomstige moeder van zijn kinderen wel op Temptation Island. Deze allemansvriend is niet op zoek naar een korte relatie. Hij gelooft in liefde op het eerste gezicht, maar is ook een tikkeltje kieskeurig. Hij houdt van sportieve, goedlachse blondines. 

Uit: België 

Yannick

Benieuwd naar de koppels? Die zie je via deze link. Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is vanaf 26 augustus te zien bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opnames nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave afgerond

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!