Beeld © ANP

Kim Kötter en Jaap Reesema zetten villa 'met buikpijn' te koop

16 augustus 2021 17:17

Na een verbouwing van tweeënhalf jaar, waren Kim Kötter (39) en Jaap Reesema (36) van plan om oud te worden in hun villa in Loosdrecht. Maar het heeft niet zo mogen zijn: op Instagram laat Kim weten dat ze hun huis binnenkort te koop gaan zetten.

"Toen ik het zag wist ik het ook meteen"

Kim en Jaap hebben bloed, zweet en tranen in de verbouwing van hun villa in Loosdrecht gestoken en vorig jaar konden ze er dan éindelijk hun intrek in nemen. Erg lang hebben ze er echter niet van kunnen genieten, want hun makelaar stond een tijdje terug plotseling voor hun deur, zo vertelt Kim in het weekblad Story. "Hij was op de hoogte van Jaaps droom: wonen aan het water. En er kwam een perfecte plek bij ons in de buurt vrij. Ik dacht in eerste instantie: ik ga wel even met Jaap mee, maar dat is het dan wel. Maar toen ik het zag, wist ik het ook meteen. Dit is het."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jaap heeft biografie Kim Kötter niet gelezen: 'Zelfbescherming'

Op haar Instagram laat Kim weten dat ze binnenkort hun nieuwe huis gaan verkopen. 'Toch wel even met buikpijn naar ons huidige huis kijkende', zo schrijft ze bij een foto van hun huidige villa. 'Jeetje wat een berichten, ja het huis komt te koop. Maar er zijn aardig wat gegadigden.' Mensen die echt geïnteresseerd zijn en geduld hebben, kunnen zich volgens Kim bij haar makelaar melden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kötter spreekt gepeste meisjes aan met eigen biografie

Niet alleen is Kim druk bezig met de verkoop van hun villa, onlangs is namelijk haar nieuwe biografie Niet het mooiste meisje van de klas verschenen. De voormalige Nederlandse Miss Universe is een open boek over haar gezinsleven, pesterijen in haar jeugd en #MeToo-ervaringen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!