Beeld © RTL

B&B Vol Liefde-eigenaren hebben onderling contact met elkaar

16 augustus 2021 20:04

Dat B&B Vol Liefde zo’n populair programma zou worden, hadden de B&B-eigenaren natuurlijk nooit van tevoren kunnen weten. Sinds de eerste aflevering krijgen ze allemaal een stortvloed aan reacties over zich heen en dat is niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig kunnen ze elkaar een hart onder de riem steken in hun gezamenlijke WhatsApp-groep.

"Gezellige groepsapp"

Roxanne heeft namelijk op haar Instagram laten weten dat alle B&B-eigenaren een groepsapp zijn begonnen. Tijdens een zogeheten Q&A kreeg Roxanne de vraag of ze ook contact heeft met de andere B&B-eigenaren. Daarop laat Roxanne weten dat dit zeker het geval is. "Ja, sinds kort hebben we met bijna allemaal een gezellige groepsapp."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Roxanne knapt af op Christian in B&B Vol Liefde

Roxanne legt in de Q&A ook uit hoe ze haar B&B in Roosendaal is begonnen. Ze vertelt dat ze weliswaar gebruik kon maken van haar ouderlijk huis, maar dat ze verder alles zelf heeft moeten doen. "Ik ben heel erg dankbaar dat ik de kans heb gekregen om dit huis over te mogen nemen. Zelf heb ik de B&B bedacht en op gezet, dus alles wat de B&B als bedrijf betreft heb ik zelf opgezet. Het huis is mijn ouderlijk huis waar ik de kans voor heb gekregen om mijn bedrijf in te runnen en uit te breiden."

Als er iemand veel reacties heeft gekregen, is het Debbie wel. In deze video vertelt ze wat alle haatreacties met haar doen:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze B&B Vol Liefde-kandidaten vonden misschien niet de liefde maar wel elkaar

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!