Marvin en Ferdi Beeld © Instagram @ferdipool

Marvin van Prince Charming zet grote stap: 'Hadden dit niet verwacht'

17 augustus 2021 12:22

Zo onsuccesvol als de matches in bepaalde liefdesprogramma's zijn, zo succesvol gaat het eraan toe bij de mannen van 'Prince Charming'. Ferdi is nog steeds gelukkig met zijn prins Marvin en dat leidt zelfs tot de volgende stap in hun relatie. Nu ze samenwonen hebben uitgeprobeerd, trekken de mannen binnenkort in hun eigen koopwoning.

"Kan niet wachten!"

Dat betekent in eerste instantie vooral een offer aan Marvins kant: hij verlaat zijn geliefde Limburg, zodat hij iedere dag bij zijn vriend kan zijn. 'Verliefd worden tijdens een tv-programma... Geen van beiden hadden dat ooit verwacht! Nu bijna een jaar later ga ik officieel Limburg verlaten en verhuizen naar het hoge Noorden', schrijft Marvin. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marvin ziet huwelijk met Ferdi wel zitten: 'Wil iedereen uitnodigen'

Het nieuwe liefdesnestje van de mannen is overigens nog niet klaar om bewoond te worden. Er moet nog het een en ander verbouwd worden als Marvin en Ferdi volgende maand de sleutel krijgen. Maar erg lang zal het kennelijk niet duren, ze verwachten namelijk dit najaar nog in hun stulpje te kunnen trekken. 'Kan niet wachten om deze volgende stap met jou te zetten', laat Ferdi weten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marvin en Ferdi uit Prince Charming zetten een volgende stap

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!