Bibi Breijman Beeld © Instagram @bibibreijman

Bibi twijfelt over borstvergroting: 'Hele zooitje stortte in'

17 augustus 2021 14:23

Borsten, memmen, meloenen, een bos hout; hoe je ze ook wil noemen, ze zijn voor Bibi Breijman een doorn in het oog. De 29-jarige schrijft elke week in tijdschrift 'Flair' over haar leven en deze keer doet ze een klaagzang over haar theezakjes. 'Jarenlang hadden mijn voorgevel en ik een innige band. Maar dat kon natuurlijk niet goed blijven gaan', aldus de influencer.

"Ze zijn immers hartstikke gezond en ze doen hun werk"

Bibi schrijft dat toen het moederschap zich aandiende, ze het prachtig vond hoe de natuur haar werk deed. 'Helaas stortte het hele zooitje na deze periode in tot twee uitgelekte theezakjes.' Na het zien van een reeks vakantiekiekjes van zichzelf weet ze het zeker: tijd voor een voorgevelrenovatie.

Zo gezegd, zo gedaan en daarom sleept Bibi haar vriend Waylon mee naar een kliniek. Maar terwijl ze in het kamertje zit omringd door zakjes - die volgens Bibi meer lijken op zakjes die je meekrijgt als je een goudvis koopt, dan op borsten - slaat de twijfel toe. 'Met weemoed dacht ik terug aan alle momenten die mijn voorgeveltje en ik door de jaren heen hadden beleefd. Ook die momenten van schaamte en de jaren waarin ik ze wilde verstoppen. Dat verdienden ze niet nog een keer.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi Breijman over heftige zwangerschap: 'Mijn lichaam takelde af'

Uiteindelijk besluit ze haar borsten te omarmen en niet in zichzelf te laten snijden. 'Ze zijn immers hartstikke gezond en ze doen hun werk', aldus Bibi. Maar ze gaat die dag niet met lege handen naar huis... 'Het is tijd voor een aquarium', sluit ze de column af.

Het is een muzikaal feest bij Bibi en Waylon thuis. Beiden hebben natuurlijk een gouden keeltje, maar hun dochtertje Teddy kan er ook wat van blijkt. Bekijk de zoete beelden hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bibi Breijman luidt 30e verjaardag in op speelse wijze

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!