Beeld © Instagram @joejonas

Joe Jonas luidt 32ste verjaardag in met pikant naaktkiekje

17 augustus 2021 15:12

Aan de fotoreeks op social media te zien heeft Joe Jonas een fantastische 32ste verjaardag gehad. Op Instagram deelt de zanger de kiekjes van zijn dag. En hoe verder je scrolt, hoe pikanter de foto's worden.

"Bedankt iedereen voor de liefde op mijn verjaardag gisteren"

Tandenpoetsen is een activiteit die Jonas blijkbaar het liefst doet met zo min mogelijk kleding om het lijf. Terwijl zijn vrouw Sophie Turner aan het make-uppen is legt ze het tafereel vast voor de 12 miljoen volgers die Joe telt. Ondanks dat de twee een jaar geleden een kindje hebben verwelkomd, heeft de zanger zo te zien nog geen zogeheten dad bod - oftewel dad body - ontwikkeld. Swipe naar de laatste foto om het sexy kiekje te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joe Jonas wil debuutalbum met broers tweede kans geven

Joe heeft de dag onder andere in het chique Beverly Hills Hotel doorgebracht met Sophie, nadat ze hem heeft verrast met een taart in de vorm van een cappuccino. 'Bedankt iedereen voor de liefde op mijn verjaardag gisteren', schrijft Joe bij de kiekjes. 

Hij heeft het niet alleen druk met het maken van pikante kiekjes. Onlangs liet Joe namelijk nog weten zijn debuutalbum met zijn band The Jonas Brothers opnieuw op te willen nemen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joe Jonas en Sophie Turner brengen ode aan overleden hond

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!