Philip Freriks en Maarten van Rossem Beeld © ANP

Op déze dag is de finale van De Slimste Mens

23 augustus 2021 07:10

Fans van het populaire quizprogramma 'De Slimste Mens', opgelet! De finale komt eraan en deze avond moet je dan zeker even vrijhouden in je agenda.

Presentator Philip Freriks hintte er in de uitzending van maandagavond al even op: volgende week is de grote finaleweek! Dat betekent dat de laatste uitzending, op vrijdag 27 augustus, een andere bekende Nederlander het stokje van Snollebolleke-Rob Kemps mag overnemen. Hij won het vorige seizoen in de finale van presentatrice Emma Wortelboer en cabaretier Andries Kunu. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marc-Marie baalt van Slimste Mens: 'Delen van mij eruit geknipt'

Overigens is er dit seizoen vaak een hoop te doen om het programma. Zo verscheen theatermaker Rikkert van Huisstede in een jurk en kon hij rekenen op een boel (negatieve én positieve) reacties op social media. Verder uitten zowel Marc-Marie Huijbregts als Caroline van der Plas hun ongenoegen over het knippen van bepaalde passages tijdens de opnames en leek heel even Stefano Keizers weer terug te zijn, maar was het zijn look-a-like Joost Oomen. Toch weet het programma vrijwel avond aan avond meer dan een miljoen kijkers te boeien en staat het steevast in de top vijf van de best bekeken televisieprogramma's. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Andries Tunru maakt parodie verlies Slimste Mens met Rob Kemps

Rob Kemps moest winst Slimste Mens maand geheimhouden

02:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!