Humberto Tan Beeld © Humberto / 16-08-21

Kijkers Humberto gieren het uit na goocheltruc familie Kazàn

17 augustus 2021 16:46

Kijkers van de talkshow van Humberto Tan (55) hebben maandagavond volop genoten van een goocheltruc van Hans Kazàn (68) en zijn zoon Steven (36). Zo wordt er op social media volop positief gereageerd.

"Ik heb hier zo hard om gelachen gisteravond"

In de goocheltruc was te zien hoe Hans en Steven vooraf hadden voorspeld welke kaart Humberto zou kiezen uit een doodnormaal kaartenset. Of het daadwerkelijk gelukt was, en hoe de truc precies ging, is in de video hieronder nog eens terug te kijken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hans Kazàn over coronavaccin: 'Alleen als het nodig is'

Overigens was dat nog niet eens de enige truc waarmee de twee de lachers op hun hand kregen. Even later maakte Steven nóg een grap, die hij vervolgens ook deelde op zijn eigen Instagram. Bij deze grap 'stal' hij het horloge van presentator Humberto, of.. toch niet. 'Ik heb hier zo hard om gelachen gisteravond', 'Geweldig! Ik ging zo stuk weer gister!' en 'Geniale gast ben jij', wordt er zoal op gereageerd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Hans Kazàn raakt meermaals per dag verlamd: 'Eng'

Helaas is het niet alleen lachen geblazen bij de familie Kazàn. Met dochter Lara gaat het momenteel helaas niet zo goed. Ze raakt meerdere keren per dag verlamd door een zeldzame ziekte. In de video hieronder vertelt ze erover. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!