Georgina Verbaan Beeld © ANP

Georgina Verbaan weigert kledingmaat te delen: 'Obsessie moet klaar zijn'

19 augustus 2021 16:43

Georgina Verbaan brak in 1997 door toen ze een rol bemachtigde in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Sindsdien heeft ze in tientallen films en series gespeeld. Onlangs werd de actrice zelfs voor haar eerste oma-rol gevraagd, iets waar ze zelf 'zeer tevreden' mee was. Toch ziet ze er allesbehalve als een grootmoeder uit. In 'LINDA.' vertelt de 41-jarige wat ze zoal doet om haar huid jong te houden.

"Vrouwen willen zich altijd met elkaar vergelijken"

Georgina, die in het blad aangeeft vroeger 'zwaar te hebben geleefd', vindt het best meevallen hoeveel rimpels ze op haar leeftijd heeft. "Het is wat het is", stelt de actrice, die sinds haar 40ste verjaardag wel extra vaak naar de schoonheidssalon gaat. Een prikje botox, daar zul je haar echter niet snel op betrappen. Daar is de Costa!-ster namelijk fel op tegen. "Ik wil als acteur waarachtig zijn", aldus Georgina.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Georgina Verbaan en Hadewych Minis te zien in ANNE+-film

Om haar lichaam fit te houden doet Georgina wel twee keer per week een lesje Body Attack, gewoon lekker thuis via YouTube. Maar zich alleen in het zweet werken is niet genoeg voor de actrice, de sportlessen zijn namelijk ook nog in het Frans. Georgina legt uit: "Die vrouw is heel vrolijk en ik probeer al een tijdje die taal te leren."

Als Georgina vervolgens in het tijdschrift om haar kledingmaat wordt gevraagd, vertikt ze daarop te antwoorden: "Vrouwen willen zich altijd met elkaar vergelijken. Die obsessie met maten moet echt eens klaar zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Georgina Verbaan werd voor oma-rol gevraagd op 40e: 'Zeer tevreden'

De actrice belande onlangs in een 'krankzinnige gevaarlijke' verkeersruzie. In onderstaande video vertelt ze er zelf over.

Georgina Verbaan in 'krankzinnig gevaarlijke' verkeersruzie beland

00:28

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!