Olcay Gulsen Beeld © ANP

Olcay over ultieme guilty pleasure: 'Ga echt geen calorieën tellen'

22 augustus 2021 12:00

Je betrapt Olcay Gulsen (41) niet snel op het tellen van calorieën of maken van groentesapjes. Integendeel: de presentatrice kun je juist niet gelukkiger maken dan met een groot bord pasta met witte truffel, een frikandel speciaal of een rookworst. "Er is een tijd geweest dat ik niet langs de Hema kon lopen zonder er een te kopen", onthult de onderneemster in 'LINDA.'.

"Ik heb vriendinnen die geen brood meer eten. Knap hoor, maar die discipline heb ik helemaal niet"

Jarenlang lag de koelkast van Olcay vol met blikjes energiedrank. Ook haar avondrituelen waren niet bepaald gezond. De presentatrice onthult: "Iets te eten had ik nooit in huis. Vaak at ik de hele dag niets en ging ik ’s avonds naar McDonald’s. Dan bestelde ik een McChicken, een Big Mac en een grote friet en dat at ik dan allemaal in één keer op."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay: 'Niet meteen punt achter onze relatie na slippertje van Ruud'

Nu moet Olcay daar niet meer aan denken, leeft ze een stuk rustiger en gunt zichzelf de tijd om te eten. Sterker nog: de presentatrice is tegenwoordig een heuse keukenprinses! Ook deels uit eigenbelang, want volgens Olcay heeft haar vriend Ruud de Wild slechts twee specialiteiten: biefstuk of spaghetti aglio e olio.

"Ik heb mezelf spelenderwijs steeds meer gerechten eigen gemaakt. Nasi, pasta’s of een visje. Ik kook intuïtief en volg geen recepten. Ik heb ook geen keukenweegschaal of zo, daar heb ik geen geduld voor", vertelt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen stuk emotioneler: 'Heb out of the blue huilbuien'

Olcay heeft niet alleen maling aan het meten en wegen in de keuken, ook wat betreft haar kledingmaat neemt ze het allemaal niet zo nauw. "Plant based, glutenvrij - al die trends gaan gelukkig aan me voorbij", laat ze weten. "Ik heb vriendinnen die geen brood meer eten. Knap hoor, maar die discipline heb ik helemaal niet. Wel eet ik pas rond de lunch en dineer ik graag voor zeven uur. Nu heet dat opeens Intermittent Fasting en doet iedereen daar heel hip en ingewikkeld over, maar ik doe dat dus al mijn hele leven."

Het leven van de presentatrice is sinds Ruud ziek werd enorm veranderd. Volgens Olcay waren ze er net op tijd bij, zo vertelt ze in onderstaande video.

Olcay: 'Hadden niet later achter ziekte van Ruud moeten komen'

03:32
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kinderen geen issue meer voor Olcay: 'Denk niet dat ik moeder word'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!