Joy voor 'De Bachelor' Beeld © Videoland/Tom Cornelissen

Joy over exit in De Bachelor: ‘Pijnlijk om te horen’

21 augustus 2021 14:17

Hoewel Tony Junior Joy een prachtige én slimme vrouw vond, koos hij er toch voor om haar tijdens de laatste rozenceremonie van ‘De Bachelor’ naar huis te sturen. Voor Joy kwam dat besluit erg hard aan, zo vertelt ze in een interview met ‘Grazia’.

"Ik dacht dat hij meer bad ass zou zijn"

Tony liet tijdens de laatste rozenceremonie weten dat hij warmte bij Joy miste. Een uitspraak waar ze het absoluut niet mee eens is. "Dat was heel pijnlijk om te horen. Ik ben echt de warmste persoon op aarde. Ik heb superveel geweldige vrienden en familie en ik hou ervan om ze te helpen. Mensen zijn bij mij altijd welkom en ik ben er altijd voor anderen. Toen Tony opmerkte dat ik niet warm ben dacht ik echt: jij kent mij gewoon helemaal niet."

Iets waar ze zich wél in kon vinden, is dat Tony haar af en toe een beetje afstandelijk vond. "Ik heb weleens vaker van mannen gehoord dat ik opeens afstandelijk overkom. Ik denk toch dat ik een klein beetje last van bindingsangst heb en dan kan ik opeens een soort muur om mij heen bouwen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime uit De Bachelor verrast volgers met compleet nieuwe look

Joy denkt dat dingen heel anders waren verlopen als ze meer tijd had kunnen doorbrengen met Tony. "Ik heb maar zulke korte momenten met hem gehad. De gesprekken die we hadden waren vaak wel redelijk diep, maar het kon gewoon veel dieper. Tony zei dat hij de warmte bij mij miste en toen dacht ik wel: je had echt meer tijd met me moeten spenderen."

Joy heeft zelf wél een goed beeld van Tony kunnen vormen. Ze vond hem in het echt heel anders dan wat ze van tevoren had verwacht. "Ik dacht dat hij meer bad ass zou zijn. Meer rock-’n-roll, maar wel heel lief. Hij was best wel tam en dat vond ik ook wel weer schattig om te zien." Joy laat weten dat ze absoluut niet boos op hem is vanwege zijn beslissing. "Ik heb verder geen contact meer met hem, maar als ik hem zou zien, dan zou ik hem een knuffel geven en even een praatje met hem maken."

Medekandidaten Roos en Sara zijn het niet helemaal eens met de manier waarop Tony bepaalde dingen aanpakt:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Diva na De Bachelor alsnog samen met 'allergrootste liefde'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!