Kim Feenstra en vader Beeld © Instagram @k2im

Kim Feenstra dankbaar voor band met vader na jaren afwezigheid

23 augustus 2021 11:07

Kim Feenstra (36) wijdt normaal niet snel een post op haar Instagram aan iemand die jarig is, maar dit weekend maakt ze een uitzondering voor haar vader die de 60 aantikt. Kim schrijft bij het bericht dat zij en haar vader elkaar heel lang uit het oog zijn verloren door 'omstandigheden', maar dat ze nu de tijd aan het inhalen zijn. 'Het is vandaag geen vaderdag, maar het is wel jouw dag', aldus het model.

"Ik ben dankbaar dat hij dit van begin tot eind, voor wat het einde ook is, kan meemaken"

Kim, die vandaag zelf jarig is, vertelt in de post dat ze haar vader tot haar 22ste niet vaak heeft gezien. Volgens het model zijn die ontmoetingen op één hand te tellen. Hoe en waarom, dat doet er volgens haar niet meer toe. 'Het gaat om hier en nu', aldus Kim.

De afgelopen jaren treffen de twee elkaar op verschillende plekken in de wereld, waaronder New York als het model een klus heeft in de wereldstad en haar vader zijn zoon bezoekt. Toevallig verblijven ze in hetzelfde hotel. 'Zonder dat we het wisten waren we daar tegelijk. Ik weet niet wie van jullie wel eens in Manhattan is geweest, maar daar zijn heel veel hotels. Er zijn meer dan 90.000 hotelkamers dus moet je nagaan', schetst Kim.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Feenstra bijt van zich af na negatieve reacties bikinifoto

Zo hebben de twee nog veel meer bizarre ontmoetingen op wereldse plekken, waaronder Milaan. Kim schrijft het bijzonder te vinden. 'Het moest zo zijn', laat ze weten. Inmiddels zien ze elkaar regelmatig en ook als haar zoontje Brooklyn geboren wordt, staat staat hij op de stoep met een groot cadeau.

'Mijn vader was de afgelopen 14 jaar een mooie aanvulling in mijn leven ten opzichte van de andere jaren die we eerder hebben gemist. Nu is hij opa. Het is zijn eerste kleinkind. En ik zie hoe trots hem dat maakt (...) Ik ben dankbaar dat hij dit van begin tot eind, voor wat het einde ook is, kan meemaken.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Feenstra geeft hoopvolle boodschap aan mensen met kinderwens

Onder de post, die inmiddels dik 22.000 likes heeft, schrijft Monique Westenberg hoe fijn ze het vindt voor Kim dat het universum hen steeds samen heeft gebracht. 'Laat hem niet meer gaan', sluit ze af. Ook Wendy van Dijk laat een reactie achter onder het bijzondere verhaal, net als Willeke Alberti, Humberto Tan en Fatima Moreira de Melo.

New York is nog om een andere reden belangrijk in het leven van Kim. Ze vernoemde zelfs haar zoontje ernaar. Het hele verhaal zie je hieronder.

Kim Feenstra onthult bijzondere betekenis achter de naam Brooklyn

02:00
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Hot mama' Kim Feenstra maakt indruk met bloot kiekje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!