Gerard en Janny Joling Beeld © ANP

Moeder Gerard tikt de 92 aan: 'Gezegend met zo'n lieve moeder'

23 augustus 2021 12:12

Het is feest in huize Joling. Janny, de moeder van Gerard, is vandaag 92 geworden en uiteraard staat de 61-jarige zanger daarbij stil.

"Wat ben ik ongelofelijk trots op je dat je op 92-jarige leeftijd nog zo mooi in het leven staat"

Gerard feliciteert zijn moeder met een lieve foto van hen samen. 'Wat ben ik ongelofelijk trots op je dat je op 92-jarige leeftijd nog zo mooi in het leven staat', schrijft hij. 'Gerdi, Willem en ik zijn gezegend met zo'n lieve moeder als jij. I love you!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Gerard Joling weer ontslagen uit het ziekenhuis

Gisteren werd de verjaardag van Janny al gevierd met een lekker diner met haar kinderen en kleinkinderen, maar Gerard hoopt dat zijn volgers de verjaardag van zijn moeder mee willen vieren. 'Ik zou het superleuk vinden als jullie mijn moeder ook willen volgen op Instagram', roept hij zijn fans op.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Moeder Gerard Joling opgenomen in ziekenhuis met gebroken borstbeen

Janny Joling heeft er een pittig jaar opzitten. Vorig jaar overleed haar partner Cor, met wie ze jaren samen was, nadat de vader van Gerard was overleden. Omdat Janny zelf besmet was met het coronavirus kon ze niet bij de uitvaart van Cor aanwezig zijn en moest ze het thuis vanaf de iPad bekijken. Gelukkig was Gerard op dat moment bij haar om dit in- en intrieste moment met haar te delen.

En alsof dat nog niet verdrietig genoeg was, werd ze op Tweede Kerstdag opgenomen in het ziekenhuis. Een week daarvoor was ze namelijk gevallen. Na een week lang aanhoudende pijn bleek dat haar borstbeen was gebroken. Gelukkig kon ze na een dag het ziekenhuis weer verlaten.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!