Lil Nas X Beeld © ANP

Lil Nas X slaat handen ineen met oud-werkgever Taco Bell

24 augustus 2021 05:54

Goed nieuws voor Lil Nas X (22). De zanger heeft een lucratieve deal gesloten met de Amerikaanse fast food-keten Taco Bell en is vanaf nu 'Chief Impact Officer' voor het bedrijf. Dit meldt 'Billboard'. Lil Nas X werkte bij Taco Bell voordat hij doorbrak als artiest.

"Hij weet als geen ander waar Taco Bell voor staat en wat we willen doen voor onze fans"

De zanger wordt verantwoordelijk voor 'een menu aan activiteiten, samenwerkingen en promotie voor zijn aankomende album Montero', waarvan de gelijknamige single in maart uitkwam. Taco Bell ziet in Lil Nas X 'een combinatie van eten, muziek en filantropie'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lil Nas X moet stoppen met verkoop satanschoenen

De 22-jarige zanger zal zich ook inzetten voor de Taco Bell Foundation, om jonge creatievelingen een kans te geven met een 'scholarship'.

Taco Bell CEO Mark King is dolblij met zijn nieuwe aanwinst: "Lil Nas X snapt precies wat wij als bedrijf willen overbrengen. Hij weet als geen ander waar Taco Bell voor staat en wat we willen doen voor onze fans. Deze unieke samenwerking is veel meer dan alleen marketing. Doordat we in het geniale brein van Lil Nas X kunnen kijken, inspireren we onze werknemers die erop gebrand zijn om mogelijkheden te creëren voor jonge mensen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nike eist schadevergoeding voor bloedsneakers Lil Nas X

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!